Vegyek ki albérletet vagy sem?
Lejárt pont az albérletünk, a barátnőm megy ki 3 hónapra dolgozni külföldre..
Én hétvégente hazaszoktam járni a szüleimhez, mert eleve nem rég költöztem el, ott ugyanúgy az az otthonom
Gondolkodok hogy így vegyek e ki egy szobát, vagy pedig ingázzak
120km-re lakom Pesttől, a busz 1 óra 50 perc alatt van fent, és még onnan 40p a munkahelyem.
Általában 8-9 a kezdés időpontja munkában.
Heti 2 home office lehetőségem van..
Inkább a maradék 3 napban ingáznátok mint albérlet?
Mégis csak megmarad az a pénz
22/F?

En kivennék de olcsót. Ismerőstöl vagy kifogni valahogy másképp. Es nem másokkal élnék.
Volt már alkoholista szobatársam vagy akiktől aludni se lehetett es másnap munka, meg olyan is aki vmi román pasikat hozott fel meg stb.
Inkabb egyedül. De nem ingáznék. Hanem sikerült találni vmi olcsó lepukkant házat, apáék kifestették és tök boldog voltam.
Gondolkodom igazából opciókon
Van 1-2 ismerős ahol heti 1x ingyen is elalhatok simán
Most ha úgy döntök hogy pl
Hétfőn csinálok egy ingázást, majd kedden felmegyek úgy hogy fent is alszok kedd este, szerda munka után haza, csütörtök meg péntek pedig HO, így még talán nem is lenne olyan rossz

Ha ingázol, akkor az a napod elmegy teljesen, másnap is hulla vagy a fáradság miatt.
Emellett visszamenni a szülökhöz elég rossz ötlet, még egyszer kiköltözni sokkal nehezebb lenne, ott meg megint gyerek lennél, nem lenne lehetöséged önállósodni.
Az ismerösöknél hetente egyszer ott aludni megint elég buta ötlet, néha megengednék, de idövel ráunnak. Másrészt akkor végképp sehol nincs otthonod, folyamatosan valahol átmenetileg alszol, de az életedböl semmit nem tudsz használni.

"Van 1-2 ismerős ahol heti 1x ingyen is elalhatok simán"
Ezzel mondjuk nem számolnék, mert pont z első alkalom után meg is bánja mindenki, hogy "rendszeres" ott alvós vendéget fogad.

A barátnőddel mit beszéltél meg? 3 hónap után együtt szeretnétek élni? Mert akkor inkább most keress egy olyan albérletet, ahol ketten laktok majd. Ha pedig nem biztos a kapcsolat, akkor meg a munkahelyed közelében vegyél ki egy szobát.
Ezt mondjuk nem értem, hogy ha se a barátnőd, se albérlet,se munkahely nem ott van, akkkr te miért ingàznál, vagy miért ott keresel albit. Keress abban a városban,ahol dolgozol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!