Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Élni és dolgozni hol jobb és...

Élni és dolgozni hol jobb és miért? Budapest, Győr, Miskolc, Debrecen, Pécs, Szeged?

Figyelt kérdés

tegnapelőtt 18:25
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
14%
Budapesten jó csak. Az összes többi egy nagy falu.
tegnapelőtt 18:25
 2/15 anonim ***** válasza:
81%

Pécset semmiképp nem ajánlom, nagyon nehéz munkát találni. Ha nem lenne egyetem élet se lenne benne, bár sztem így sincs pl. bulizni csak proli helyekre tudsz menni, borzalmasak maguk a helyek, a dj-k is. Fellépőket is nagyon bénákat hívnak, ha nem olyan a zenei ízlésed hogy elhallgatod a rádiót akkor offos hogy itt el tudsz menni egy jó buliba. Amúgy meg #1-nek igaza is van, tényleg egy nagy falu...

Ha viszont milliárdos vagy és tudsz egy luxi házat venni a fák között nagyon megéri, a természete szép, ennyiben ki is merült a város előnye.

tegnapelőtt 19:16
 3/15 Noren1989 ***** válasza:
69%

Én ezek közül csak Győr-Miskolc városàról hallottam pozitívat munkaügyben.

Szegeden kb kétévente làtok olyan mérnöki melóra hirdetést, amire kvalifikàlva is vagyok.

tegnapelőtt 19:19
 4/15 anonim ***** válasza:
60%

>>1<<

Pestiként Győrbe és Szegedbe szívesen költöznék, ha valami olyan helyzet lenne. Ráadásul ezek megyei jogú városok és így nem vidékek.

tegnapelőtt 20:01
 5/15 anonim ***** válasza:
88%
Budapest egy teljesen másik szint, mint munkalehetőségek, mint életkörülmények szempontjából. Nem feltétlenül minőségben (munkában azért igen) de léptékben biztosan
tegnapelőtt 20:24
 6/15 anonim ***** válasza:
76%

Laktam Pécsett - a 2-nek igaza van. Kevés munka.

Laktam Miskolcon - a környék gyönyörű, de az nem a város. Kevés munka.

Győrben, Szegeden nem laktam.

Debrecenbe Veszprémből jöttünk. Rengeteg munka van, jól fizetnek - maradunk.

Bp-re semmiképp nem költöznénk.

tegnapelőtt 21:57
 7/15 anonim ***** válasza:
62%
Dolgozni Bp, ott van lehetőség és perspektíva. A többi sajnos hiába jó lakni, ha kevés a munka. Talán még Győr, közel a határ, de amúgy egy recesszió a földhöz vágja a várost, Audi nélkül egyenesen meghal.
tegnap 07:54
 8/15 anonim ***** válasza:
71%
Budapest csak a hazai nagyvárosok közt favorit: Varsó, Prága, Berlin mellett (szándékosan nem a nyugatiakat soroltam) igen csak a "futottak még" kategória...
tegnap 08:49
 9/15 anonim ***** válasza:
24%

Debrecen másfél órára van a tengertől (Földközi, Fekete, Adria)

És rohadásig van munka.

tegnap 09:02
 10/15 anonim ***** válasza:
77%

>>7<<

Már ez sem igaz Budapestre sem. Már egy évtizedtől. Pukkan le nagyon.

tegnap 09:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Milyen gyárban dolgozni?

Sziasztok,Előzmény: Okt kozepen visszajottek UK-ba, jelenleg onkentes munkat vegzek nov 7-ig de gondolkozok, hogy visszamegyek Mao-ra es valami gyari munkat megprobalni Debrecenben vagy Budapesten?Kerdesem az lenne, hogy milyen gyarban dolgozni, tapasztalatok? Van...

Volt màr kèrdès règebben, de a legutolsò is 3 ève, szòval az lenne a kèrdèsem, milyen jelenleg Debrecenben èlni?

Közössègi èlet, szòrakozàs, biztonsàg? Vàllalkozòkènt dolgoznèk a szèpsègiparban, jelenleg Budapesten èlek, ami nèha tùl sok. Köszönöm :)

Budapest, Debrecen, Győr - nem tudok dönteni, hol lenne több lehetőségem, dolgozni és tanulni? Hol jobb élni?

Sziasztok! Továbbtanulás előtt állok. Jövő szeptemberben kezdeném az egyetemet, de nem tudok dönteni melyik város legyen. Én gyógypedagógiára szeretnék menni, a párommal költöznénk el, ő mérnök és az is nagyon fontos lenne hogy minél jobb állást találjon, így emiatt is...

Budapest/Debrecen környékén milyen munkahelyek vannak pároknak? ( akár pékségben is dolgoznánk )

Szeretnénk Kiköltözni Magyarországra és érdekelne a munkalehetőség, illetve az albérletek..

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!