Élni és dolgozni hol jobb és miért? Budapest, Győr, Miskolc, Debrecen, Pécs, Szeged?

válasza:

válasza:Pécset semmiképp nem ajánlom, nagyon nehéz munkát találni. Ha nem lenne egyetem élet se lenne benne, bár sztem így sincs pl. bulizni csak proli helyekre tudsz menni, borzalmasak maguk a helyek, a dj-k is. Fellépőket is nagyon bénákat hívnak, ha nem olyan a zenei ízlésed hogy elhallgatod a rádiót akkor offos hogy itt el tudsz menni egy jó buliba. Amúgy meg #1-nek igaza is van, tényleg egy nagy falu...
Ha viszont milliárdos vagy és tudsz egy luxi házat venni a fák között nagyon megéri, a természete szép, ennyiben ki is merült a város előnye.

válasza:Én ezek közül csak Győr-Miskolc városàról hallottam pozitívat munkaügyben.
Szegeden kb kétévente làtok olyan mérnöki melóra hirdetést, amire kvalifikàlva is vagyok.

válasza:>>1<<
Pestiként Győrbe és Szegedbe szívesen költöznék, ha valami olyan helyzet lenne. Ráadásul ezek megyei jogú városok és így nem vidékek.

válasza:

válasza:Laktam Pécsett - a 2-nek igaza van. Kevés munka.
Laktam Miskolcon - a környék gyönyörű, de az nem a város. Kevés munka.
Győrben, Szegeden nem laktam.
Debrecenbe Veszprémből jöttünk. Rengeteg munka van, jól fizetnek - maradunk.
Bp-re semmiképp nem költöznénk.

válasza:

válasza:

válasza:Debrecen másfél órára van a tengertől (Földközi, Fekete, Adria)
És rohadásig van munka.

válasza:>>7<<
Már ez sem igaz Budapestre sem. Már egy évtizedtől. Pukkan le nagyon.
Kapcsolódó kérdések:
Sziasztok,Előzmény: Okt kozepen visszajottek UK-ba, jelenleg onkentes munkat vegzek nov 7-ig de gondolkozok, hogy visszamegyek Mao-ra es valami gyari munkat megprobalni Debrecenben vagy Budapesten?Kerdesem az lenne, hogy milyen gyarban dolgozni, tapasztalatok? Van...
Közössègi èlet, szòrakozàs, biztonsàg? Vàllalkozòkènt dolgoznèk a szèpsègiparban, jelenleg Budapesten èlek, ami nèha tùl sok. Köszönöm :)
Általában milyen nemzetiségűek?
Sziasztok! Továbbtanulás előtt állok. Jövő szeptemberben kezdeném az egyetemet, de nem tudok dönteni melyik város legyen. Én gyógypedagógiára szeretnék menni, a párommal költöznénk el, ő mérnök és az is nagyon fontos lenne hogy minél jobb állást találjon, így emiatt is...
Szeretnénk Kiköltözni Magyarországra és érdekelne a munkalehetőség, illetve az albérletek..
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!