Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Ezért feljelenthet a szomszéd?

Ezért feljelenthet a szomszéd?

Figyelt kérdés
Nemrég költöztünk ide az új házba és nem a legkedvesebb szomszédot kaptuk. Én ilyet életemben nem hallottam, hogy valakit az zavar hogy a kertben túl nagy a fű, vagy hogy nincsenek rendesen kigyomlálva a rózsák.... Eleve nem nekem szól, hanem anyám mikor átjön hozzánk leállítja cseverészni és mondja neki hogy feljelent mert a fű nem miliméteres. Oké, levágtuk a füvet. Akárhányszor kimegyünk itt les, és már hetek óta metszi azt a rohadt rózsáját pont ott ahol rálát mindenre. Anyám pont most szólt, hogy a szomszéd megint mondta neki, hogy a rózsáink nincsenek rendesen kigyomlálva, és mindjárt megy is feljelenteni, anyám meg persze fél tőle és szenved hogy kislányom csináld meg mert ebből baj lesz. Mivan? Nem azt csinálok a saját telkemmel amit akarok? Most komolyan? Ez milyen röhejes dolog? Most ebből tényleg lehet bármilyen ügy? Mi a fenét csináljak? Amúgy itt valami fullmilliomos nénike lakik akinek nincs jobb dolga csak minket lesni. No meg egész nap a füvet nyírni. Ha még valamiért szól ... akkor már okkal feljelenthet :)

2014. máj. 6. 12:10
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Menjen csak.
2014. máj. 6. 12:12
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell vele foglalkozni,hiaba jelent fel,nem tud mit csinalni,te kerted,azt csinalsz amit akarsz.Nem kötelezhetnek a füvagasra,meg gyomirtasra.
2014. máj. 6. 12:14
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Feljelenthet ha parlagfüves a kerted vagy ha valamilyen tiltott dolgot teszel, termelsz. Egyébként menjen feljelenteni. Még biztasd is erre. Hadd röhögjék ki.
2014. máj. 6. 12:15
 4/14 A kérdező kommentje:
Azt mondja hogy átszáll a fűmag és hogy ezért majd tyű de nagy bírság lesz :))) De amúgy nincs semmiféle illegális dolog a kertemben. Sem parlagfű
2014. máj. 6. 12:17
 5/14 A kérdező kommentje:
Anyám ha tudnád mekkora hisztit vág le érte :D Érte megcsinálom.. bár ennyi volt többet nem akármennyire hisztizik...:)
2014. máj. 6. 12:18
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell vele foglalkozni! Menjen ... notórius rossz ember, aki akkor boldog, ha másokat b****t hat!
2014. máj. 6. 12:18
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

"hogy átszáll a fűmag és hogy ezért majd tyű de nagy bírság lesz"

Tyű, de elszállt a szomszéd agya, már ha volt.

2014. máj. 6. 12:28
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudod megoldani hogy ne lásson be?
2014. máj. 6. 12:50
 9/14 A kérdező kommentje:
Épp ezen gondolkoztam :D .. Még lehet azt fogom csinálni :)
2014. máj. 6. 12:52
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Akkor tényleg feljelenthetne, ha derékig érő gaz vagy szemét lenne, és pl. rágcsálók jelennének meg.

De hogy nem apró a fű... én meghallgatnám, közben mosolyognék és bólogatnék, tuti még jobban felhúzná magát és idegbeteg lenne.

Régebben voltak olyan szomszédaink, akik leskelődtek, arra az oldalra hullámpalát tettünk, meg volt oldva.

2014. máj. 6. 13:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!