Ilyen esetben mit csináljak a szomszédommal? Legszívesebben letépném az arcát, de ha van valakinek ennél jobb ötlete, szóljon.
Amint bekapcsolom a porszívót (általában hétvégén, 11-12 óra körül, tehát nem túl későn), azonnal elkezdi ütni a radiátorcsövet, és képes akár egészen 20-25 percig is csinálni folyamatosan.
Próbáltam már szépen, kedvesen megkérni rá, hogy alkalmanként bírja ki azt a fél órát, még sütit is vittem neki. Nulla eredmény.
Utána vettem neki ajándékba egy pár füldugót. Nulla eredmény.
Utána egy erősen szarkasztikus levelet tűztem ki a faliújságra. Nulla eredmény.
Komolyan ott tartok már, hogy legközelebb vagy pofánverem, vagy leszaggatom az arcát.
Mit csináljak vele?
Este 11-12-kor? Vagy délelőtt?
Lehet, hogy neki ez még korán van, és alszik ilyenkor :)
11-12 óra ugye nem esti, hanem a déli időpont? :-)))
Szólj a gondnoknak, délben ne üsse a radiátort fél órán át, mert az minden más lakót is zavar. Nálunk ugyan a házszabályzat nem engedi a hétvégi zajongást, se mosás, se porszívózást sem más egyéb hangos tevékenység nem mehetne hétvégén, de mindenki akkor tud mosni, porszívózni, mert hétközben dolgozik, így nem csinálunk ebből gondot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!