Mert azt hiszi a suttyó, hogy valami aprócska szigeten vagy eldugott tanyán él. Felettünk is lakott egy ilyen kis pöts, aki a hét bármelyik napján és a nap bármelyik szakában rákezdte, ha úgy látta jónak. Szombat, vasárnap, hétfő, szerda, kora reggel, késő este, éjszaka, délben, mikor hogy. Szerencsére kidobták a francba.
2016. jún. 19. 20:55
12/19 anonim válasza:
Én is bömböltetem udvarban, kertben, ha más is ezt csinálja. Mivel, minden hangszerrel játszott nyávogást utálok, ezért én zeneként, autó, vagy motorverseny hangját ordíttatom. Nekem, az a zene.
2016. jún. 19. 20:57
13/19 anonim válasza:
Kedves 2....
Nem vagy képben a jogszabályokkal.. nincs olyan hogy csendháborítás este 10 után..
Minden esetben tilos olyan tevékenységet végezni ami nem szükségszerű, és zavarja a szomszédok nyugalmát.
tehát ha délután 2-kor üvölteti a zenét a szomszéd, akkor is kihívhatja a rendőröket..
de illene először átmenni és megkérni normálisan..
ha nem tanul belőle, még1x, kicsit határozottabban. harmadjára lehet rendőrt hívni.
2016. jún. 19. 21:08
14/19 A kérdező kommentje:
Mar szoltam, tobb alkalommal is, de sacc fel ora es rakezdik. Vagy ket nappal kesobb folyt.kov. ugyanott.
2016. jún. 19. 21:09
15/19 anonim válasza:
- Feltűnési viszketegség. (Magára akarja vonni a figyelmet.)
- Azt hiszi jó zenét hallgat, és szerinte ezt tudatni kell mindenkivel.
- "Vagánynak" érzi magát és úgy érzi mindent megtehet.
2016. jún. 19. 21:46
16/19 anonim válasza:
ebben az esetben valóban rá lehet hívni a rendőröket több alkalommal. eleinte ők is csak figyelmeztetik.. később pénzbünti, ha az se segít, fel is jelentheted.
2016. jún. 19. 21:48
17/19 anonim válasza:
Mert este a legjobb bömböltetni!
Nappal senki sem bulizik... (Kivéve Ibizán)!
2016. jún. 20. 03:04
18/19 anonim válasza:
Te meg tegyél be valami komolyzenét, de ki'szott hangosan, úgy, hogy túlharsogja őket. Volt már itt, akinek bejött (el is hiszem, nagyon kiábrándító lehet buli közben Chopin vagy Bartók.)
2016. jún. 22. 08:30
19/19 anonim válasza:
"de illene először átmenni és megkérni normálisan.. "
Igaziból az a baj, hogy aki olyan szellemi szinten van, hogy a normális megkérés működik, az eleve nem olyan gyökér, hogy este bömböltesse. Aki esete bömbölteti, az szarik bele mindenkibe és max. akkor halkítja le, ha aki "megkéri" olyan alkat, hogy ki tudja tépni a gerincét, ha ellenkezik.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!