Valaki segítene?
Szia!
Fel a fejjel! Mindenkit szeretnek. Nincs olyan ember, akit ha egyvalaki is szeret, ne lenne szeretve. Természetes, hogy néha elveszettnek érzed magad. De tudd, ez csak átmeneti állapot. Írj bátran. :)
16/L
Szia :) szerintem nagyon fonros lenne,hogy a szüleiddel komolyan beszélj erről. Ültesd le őket,beszélgess velük,kérj tanácsot. Egyébként én is jasonlóan érzek...igyekszem mindent megtenni a barátaimért de őket nem érdekli,hogy mi van velem...van olyan persze akit igen és segítünk egymásnak
de alig tudok vele talizni/beszélni...és hát nem ugyanaz...most hogy itt a nyár különösen egyedül vagyok...de pl eljárok futni,takaritok,filmet nezek,munkát keresek,ha pedig,tudok elmegyek itthonról. Szóval nehéz az emberekkel én is tudom,de nem tart örökké ez az állapot :D 16/f
Szerintem legyen az az új hobbid, hogy idegenekkel beszélgetsz gyakorikérdéseken.
Elég ugyanezt a kérdést kiírnod párszor, kapsz vagy 100 levelet, és kiválasztod magadnak a színpatikus embert akivel tovább beszélgetsz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!