Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » A szállodai reggeliztető...

A szállodai reggeliztető milyen munka?

Figyelt kérdés
Konkrétan mik a feladatai . Jó munka ? Vagy kemény?

2019. aug. 23. 09:31
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Igen, lehet lejmolni a kajàból.
2019. aug. 23. 09:35
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

A szállodai reggelikből kiindulva szállodától függ. Ha nagy, sokan vannak, kemény, ha kevesen, laza.


Szerintem ők vágják fel az ételeket, pakolják ki , cipelik a nehéz konténereket, terítik és cserélik a teriteket, viszik el a koszos tanyerokat.. Fizikai meló, korán kezdesz..

2019. aug. 23. 10:59
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/7 anonim ***** válasza:
82%
Aki akar reggelizni, azzal nincs különösebb gond. De azokat reggeliztetni, akik nem akarnak, az embert próbáló feladat lehet!
2019. aug. 23. 15:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/7 anonim ***** válasza:
61%
Szar meló, emberek után szeded a retkes tányért, az asztalon maradt szart takarítod 100-szor egymás után, nagy a pörgés, rohanni kell, annyira sincs időd, hogy levegőt vegyél, rohansz a tálcatartókocsival ki-be, mosogatsz, turkálsz a retkes vízben, hányinger. Soha többé nem csinálnám.
2019. aug. 24. 16:25
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/7 anonim ***** válasza:
70%
Kedves Utolsó, én is épp ilyen unkán gondolkoztam,ez szörnyen hangzik,főleg a mosogatás része,ugyanis azt itthon is utálom! :(
2019. szept. 2. 10:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/7 anonim ***** válasza:
92%

Én csak szállodai gyakorlaton csinàltam ilyet. Ott nem volt annyira gáz mint itt írják többen. Reggel nekünk kellett megteríteni, felszeletelni a különböző ételeket, fogadni a reggelizni érkező vendégeket, pótolni az elfogyott ételt, italt, utána leszedni az asztalról mindent, elpakolni, felsepregetni, ha koszos volt a terítő akkor cserélni. Attól függ persze mekkora a szálloda, mennyi vendég van. Bár ilyen végzettségem van, de nem ebben dolgozok.

25N

2019. szept. 18. 18:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Reggeli van mondjuk 07:00-09:00. Te bemész a műszakod elején, mondjuk 06:00. Szépen kipakolod a svédasztalt (megkapod a recepcióst magad mellé), előtte persze a rántottát, virslit stb-t elkészíted.


Utána jönnek az emberek és látható maradsz, ha kérésük van, teljesíted, de általában a recepcióst szokták zaklatni.


Ha nem svédasztalos, akkor kipakolsz tányért, evőeszközt, 07:00-kor jönnek az első emberek, kérnek rántottát, beszaladsz, megcsinálod, közben jön a recepciós, hogy lesz egy szenya is, azt is megcsinálod, ha ez felhalmozódik, besegít a recepciós.


Vagy, ha kész menük vannak reggelire is, akkor, ha látod, jön egy ember, kiviszel neki egy adagot.


Majd (akár svédasztal, a la carte, a vendégek által kért) összeszeded mások után a tányért, elmosogatod, terítőt cserélsz, ha kell. 09:00-kor szépen összepakolsz mindent, leszeded a svédasztalt, beviszed a tiszta tányérokat, bögréket, stb.

2019. szept. 19. 05:33
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!