Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Hiba volt 200forintot elkérni...

Hiba volt 200forintot elkérni egy perecért, úgy hogy nem tudtam, hogy a munkatársam fizeti a kávét?

Figyelt kérdés

A munkahelyemen van egy kávéfőző, és minden kolléga onnan kávézik reggelente. Egy évig abban a hitben voltam, hogy az céges kávé, és a főnök fizeti.

Aztán nemrég elmentem a sarki pékségbe uzsonnáért, és a kolléga megkért, hogy vigyek neki is egy perecet. Mondom, hogy 200ft lesz, erre kikelt magából, hogy hogy van pofám pénzt kérni a perecért, ha már egy éve minden munkanapon az ő kávéját iszom. Ekkor tudtam meg, hogy azt valójában nem a főnök fizeti, hanem ő. Azóta a többi kolléga is furán néz rám, de nekem senki nem mondta ezelőtt, hogy kié a kávé.

ápr. 13. 18:58
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
37%

Nálunk mindig en megyek ki a boltba hol az egyik kér szendvicset hol gyrost hol mogyorót a boltból mindig viszem a blokkokat es mindenki kifizeti.

Gusztustalan hogy meghivatni akarta magát perecre. Az teljesen más mint az hogy meghivott teged ő kávézni!

ápr. 13. 19:00
 2/12 anonim ***** válasza:
47%
Az hogy 200 ft on balhézik, hányinger.
ápr. 13. 19:00
 3/12 anonim ***** válasza:
48%
Hát igen egy kicsit gáz (talán még egy kicsit akkor is gáz lenne így bevasalni a 200 forintot ha nem ő főzi a kávét) de ez van, megtörtént, mostmár felesleges enni magad miatta.
ápr. 13. 19:02
 4/12 anonim ***** válasza:
31%
Dehogy gáz. Gusztustalan igy kérni.
ápr. 13. 19:06
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Inkább az a gáz, hogy egy évig nem tudtad, hogy nem ingyen van a kávé. Én a helyedben elmondanám őszintén a szitut és kifizetném neki a kávék árát. Aztán ettől kezdve mindenki fizet mindent magának. Ez nem házasság, hanem munkahely.
ápr. 13. 20:17
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Miért fizetné a főnök?

Sose láttad, hogy kerül oda a kávé? Nem láttad, hogy ki viszi és teszi oda?

ápr. 13. 21:24
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Nekem az alap lenne, hogyha látok kávét, hogyha nem mondja nekem a vezetőség, hogy az a cégtől van, akkor nem veszek cégesnek és nem iszom meg, vagy max. megkérdezem. Nálunk is van kávé, de azt mindenkinek elmondja a HR felvételkor, hogy az céges. Nem úgy van, hogy látom a kávét, fingom nincs, kié, és elkezdem vedelni.

Arról nem is beszélve, hogy 200 Ft-ot elkérni elég sz..ágás sztem.

ápr. 14. 11:15
 8/12 anonim ***** válasza:
Nem értem, most akkor az a férfi kolléga kávéztatja az egész részleget a saját pénzén? (Tudom, nem ez volt a kérdés, de én ott leakadtam).
ápr. 14. 12:47
 9/12 anonim ***** válasza:
#8 Előfordul az ilyen jobb helyeken; nekem volt már olyan munkahelyem ahol ajándékot adtunk egymásnak szüli/névnapra, bevittük a sütit amit sütöttünk a hétvégén, stb. Sokkal jobb a morálnak az, ha valaki nem csak magának csinál kávét hanem másoknak is, mint az, ha 200 forintokon acsarkodunk, mint a kóbor kutyák a koncon.
ápr. 14. 13:25
 10/12 anonim ***** válasza:
8: több helyen is van olyan, hogy vki visz be az egész cégnek kaját, italt, kávét stb... meg olyan is van, hogy beviszi magának, lerakja az asztalra, aztán elkezdik közösnek nézni. Nálam is volt már ilyen, hogy a saját asztalomra tettem le kézkrémet, monitortörlő kendőt, zsepit stb., aztán elkezdtek belőle venni kérdés nélkül, és aztán nem szóltam, mert a végén még rám fogják azt, hogy önző vagyok meg pitiségeken ugrálok.
ápr. 14. 13:28
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!