Ha azt írja a balatoni nyári munka, hogy szállást tudnak biztosítani akkor az ingyenes vagy fizetős?
Figyelt kérdés
a telefonon a hölgy semmi árat nem említett
de most így utólag eszembe jutott
ápr. 15. 14:27
2/8 anonim 

válasza:

Megmondja a hölgy telefonon, ha visszahívod.
3/8 anonim 

válasza:

Ha fizetős, akkor ne hívd fel harmadszor, hogy mennyibe kerül, hanem rögtön kérdezz rá. Meg arra is, ha érdekel, hogy milyen körülmények vannak, hány fős a szállás, hol lehet tisztálkodni... azért ezek se mellékes kérdések.
4/8 A kérdező kommentje:
azt mondta h 2-3 fős szobák és mosógép stb van
meg h a kulcsot megkapom és majd a szezon végén kell visszaadni
ápr. 15. 15:08
5/8 anonim 

válasza:

90%, hogy nem ingyen van. A fizetésedből fognak levonni egy összeget.
6/8 anonim 

válasza:

2012-2015 közt dolgoztam nyári munkán ilyen helyeken, ingyen volt a szállás, de olyan is volt. Hivd vissza, akivel beszéltél, kérdezz rá nyugodtan, hogy kell-e érte fizetni, és ha igen, mennyit, meg, hogy láthatnád-e esetleg személyesen, vagy ha az nem lehetséges, akkor fotókon. Ne kövesd el azt a hibát, mint én, hogy vaktában utaztam 8 órát vonattal átszállással, hogy aztán kiderüljön, hogy a szállás az pár, a földre tett matracot jelent, a mosási lehetőség meg keverőtárcsás Hajdu mosógépet olyan centrifugával, amire rá kellett ülni, hogy ne menjen el,de legalább időnként rázott, ha hozzáértél (mármint az áram). Mikor hazamentem nyár végén a szüleimhez, mindenem kimostam 90 fokon, mert az egyik srácot szarrá csipték az ágyi poloskák.
7/8 anonim 

válasza:

Ahol én dolgoztam ingyen volt a szállás és van ismerősöm a balcsin aki vesz fel nyárra tanulókat, ő is ingyen biztosítja a szállást. Ha fizetni kéne érte, akkor sztem mondta volna, hogy azt levonja vagy, hogy mennyi. De az a biztos ha megint beszélsz vele, akkor konkrétan rákérdezel. Nem fog megharagudni ha csak emiatt is visszahívod :)
8/8 A kérdező kommentje:
okés
köszönöm
visszahívom majd
ápr. 15. 21:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!