Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ha azt írja a balatoni nyári...

Ha azt írja a balatoni nyári munka, hogy szállást tudnak biztosítani akkor az ingyenes vagy fizetős?

Figyelt kérdés

a telefonon a hölgy semmi árat nem említett

de most így utólag eszembe jutott

ápr. 15. 14:27
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Mindkettőt jelentheti.
ápr. 15. 14:38
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Megmondja a hölgy telefonon, ha visszahívod.
ápr. 15. 14:48
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha fizetős, akkor ne hívd fel harmadszor, hogy mennyibe kerül, hanem rögtön kérdezz rá. Meg arra is, ha érdekel, hogy milyen körülmények vannak, hány fős a szállás, hol lehet tisztálkodni... azért ezek se mellékes kérdések.
ápr. 15. 14:58
 4/8 A kérdező kommentje:

azt mondta h 2-3 fős szobák és mosógép stb van

meg h a kulcsot megkapom és majd a szezon végén kell visszaadni

ápr. 15. 15:08
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
90%, hogy nem ingyen van. A fizetésedből fognak levonni egy összeget.
ápr. 15. 16:13
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
2012-2015 közt dolgoztam nyári munkán ilyen helyeken, ingyen volt a szállás, de olyan is volt. Hivd vissza, akivel beszéltél, kérdezz rá nyugodtan, hogy kell-e érte fizetni, és ha igen, mennyit, meg, hogy láthatnád-e esetleg személyesen, vagy ha az nem lehetséges, akkor fotókon. Ne kövesd el azt a hibát, mint én, hogy vaktában utaztam 8 órát vonattal átszállással, hogy aztán kiderüljön, hogy a szállás az pár, a földre tett matracot jelent, a mosási lehetőség meg keverőtárcsás Hajdu mosógépet olyan centrifugával, amire rá kellett ülni, hogy ne menjen el,de legalább időnként rázott, ha hozzáértél (mármint az áram). Mikor hazamentem nyár végén a szüleimhez, mindenem kimostam 90 fokon, mert az egyik srácot szarrá csipték az ágyi poloskák.
ápr. 15. 18:33
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Ahol én dolgoztam ingyen volt a szállás és van ismerősöm a balcsin aki vesz fel nyárra tanulókat, ő is ingyen biztosítja a szállást. Ha fizetni kéne érte, akkor sztem mondta volna, hogy azt levonja vagy, hogy mennyi. De az a biztos ha megint beszélsz vele, akkor konkrétan rákérdezel. Nem fog megharagudni ha csak emiatt is visszahívod :)
ápr. 15. 19:14
 8/8 A kérdező kommentje:

okés

köszönöm

visszahívom majd

ápr. 15. 21:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!