Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ez csak szerintem furcsa?

Ez csak szerintem furcsa?

Figyelt kérdés
Hugomat ma hívták munka miatt. Adminisztratív munka az Angro Nagykereskedelmi céghez. A bolt 16 órakkor zár, de a telefonon a férfi azt mondta, hogy 17:30ra menjen a hugom, mivel a férfi a telefonon "akkor ér rá". A hugom igent mondott, de utána elkezdett kételkedni és furcsának találja ezt. Apumám mondta, hogyha szeretne mégis menni elviszi a bolthoz, hogy biztonságosabban érezze magát. Én nagyon féltem, de nem is akarom egy lehetőségtől elvonni a hugomat. 13-án lenne az interjú.

ápr. 8. 19:07
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Barátomat kávézóba hívták és ott volt az interjú, mindenkivel ott találkoztak munka előtt. Nekem nem lenne gyanús.
ápr. 8. 19:19
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Miért, szerinted záráskor mindenki hazarohan? Biztos marad valaki leltárra, takarítani, számlákat intêzni. Elég egyszerű a gondolkodásod.
ápr. 8. 19:22
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
A nyitvatartási idő alatt dolgoznak, elfoglaltak, utána raer az, akivel beszélni lehet. Nem agysebeszet és nem kell semmi huyleseget belelatni
ápr. 8. 19:25
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Csak szerinted furcsa
ápr. 8. 19:59
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Vendéglátós vagyok, 10kor nyitunk, fél 10-re ott vagyunk, vezetőség 8-9 között,bármilyen megbeszélés,interjúk,stb. fél 10-ig letudjuk, hogy mindenki végezhesse a dolgát. Azért nem munka után,mert sokáig nyitva.

Nekem nem furcsa.

ápr. 8. 20:22
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem furcsa. De ha fél, akkor jó hogy apukád viszi. Vihet vadász boltban kapható kutyatámadás elleni sprét, ha menekülnie kell a fazon elöl.
ápr. 8. 20:27
 7/10 A kérdező kommentje:
Sajnos most nemrég volt egy ügy a városunkban, hogy a főnök zaklatta a női alkalmazottját és most mindenki feszültebb ismeretlen férfiakkal.
ápr. 8. 21:47
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Az a biztos ha akkor apukád elviszi
ápr. 8. 23:56
 9/10 anonim ***** válasza:
Mi ebben a furcsa?
ápr. 9. 10:33
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a furcsa az volt mikor egy panellakásba hívtak interjúra, helyszínen derült ki, mivel sem cégnév, és semmi nyoma nem volt, hogy ott egy cég működne, egy magánnév volt a kapucsengőn, inkább eljöttem, de egy üzlet nyitva tartás előtti vagy utáni időpontjával nem lenne gondom.
ápr. 9. 11:05

Kapcsolódó kérdések:

Szerintettek Czegle Márton / Nabu Senpai vissza fog térni jövőre?

Tudom ez nagyon furán hangzik de a botránya óta már eltelt 3 év és ha össze szedte magát mentálisan akkor még talán vissza tudna jönni és átgondolni ezt az egészet de igazából tényleg nem lehet tudni hogy pontosan mi történt vele. Ezen az oldalon találtam róla 2...

Kb 2 évvel ezelőtt láttam egy furcsa állatot/lényt. 2 éve kutakodok az interneten, de sehol semmi. Még azóta is érdekel a dolog. Szerintetek mi volt az?

Egyszer csak a kutyám elkezdett a fűben valamire ugatni, de nem láttam, hogy mire. Majd észrevettem egy furcsa lényt. Kb olyan vastag és hosszú volt, mi t egy hüvelykujj. 2 nagy fehér gülü szeme volt, és a szája egy cápáéhoz hasonlított. Fekete a színe és nyálkás...

Szerintetek nem furcsa akinek Több mint ezer ismerőse va valakinek Facebookon?

Nem túlzás ez szerintetek? Szerintek milyen személyisége lehet?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!