Másokat se hívnak mostanában munka miatt?

válasza:“Miért van most ennyire lappangás a munkakeresésben? ”
Erre bizony potenciális válasz…

válasza:

válasza:

válasza:Engem sem hívnak, hiába megy a CV mindenhova. Mindegy.
Remélem hoznak minél több külföldi szakembert mindenhova...

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Nem rég telefonon beszéltem egy interjússal és kérdezés nélkül ő mondta, hogy valóban mostanában máshol sem keresnek új munkaerőt. Pedig annyi féle helyre küldtem be és max 2-3 hívott összesen. Korábban azért jóval több hívott és hetente. Most jó hogy ha egy héten egy...
Csak nekem fura ez?, hisz ez tök alap dolognak kéne lennie mégis ezt leírják az elvárások közé. Korábban nem tűnt fel, ezt inkább mostanában láttam több álláshirdetésben. Egy pultos vagy bolti munkánál megértem ahol nap mint nap emberek között vagy de egy gyári 3...
Hetek óta 1 darab állás se hívott az utóbbi időszakban pedig jelentkeztem rengeteg állásra. Nem vagyok válogatós, bármi jó lenne amire alkalmas vagyok és elég akár 8.általános és nem kérnek ezer meg egy dolgot ami előny vagy feltétel (targonca, erős office érzék, 5...
(Régen x évvel ezelőtt volt ilyen, bár már elég kevés akkor is.)
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!