Melyik munkával utazhat a legtöbbet az ember?
Figyelt kérdés
Olyan munka érdekel, amivel az ember a legtöbbet jár számára idegen helyeken, országokban. Még fiatal vagyok, nem vagyok otthon ilyen téren, de mindenképp szeretnék világot látni.2015. máj. 17. 16:46
1/7 anonim válasza:
Utazási iroda:)
barátom nővére egy kisebb utazási irodában dolgozik, s néha vannak olyan programok,évente,, kétévente, hogy kimennek külföldre(tavaly kairóban volt) s szállodákat fényképeztek stb.
Szerintem a stewardessek is.(légiutas kísérők) is sokat utaznak ezáltal.
Illetve a területi képviselők/üzletkötők.
2/7 FüligJimmy88 válasza:
Pilóta, légiutas-kísérő, kamionsofőr, mozdonyvezető, idegenvezető, nagykövet, buszvezető... Hirtelen ezek jutnak eszembe. Meg matróz, bár ott két kikötés között csak vizet látsz...
3/7 anonim válasza:
A tolmács még kimaradt a listáról
5/7 anonim válasza:
pl. SQA vagy vevői minőségbiztosítási mérnök...de el kell keserítselek, attól, hogy utazik valaki munka ügyben, még nem lát világot...általában beül a kocsiba, vagy fel a repülőre és rohan oda-vissza
6/7 anonim válasza:
Kevés az olyan sok utazással járó munka ahol látsz is valamit. Amire szerintem érdemesebb vágyni: olyan munka ahol annyit keresel, hogy oda utazol belőle ahova tetszik.
7/7 anonim válasza:
Óceánjáró hajós munka!
De oda kosd fol a gatyád!:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!