Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Azokat a helyeket, amelyek...

Azokat a helyeket, amelyek megveszetegethetők, honnan lehet felismerni?

Figyelt kérdés
Csak elméleti kérdés. Hallottam már "mindent tudó gyrososokról, segítőkész roma emberekről, olcó, pici kínaiakról."

2016. jún. 20. 19:28
1 2
 1/11 Inessential ***** válasza:
megveszetegethetők - ?
2016. jún. 20. 19:31
 2/11 anonim ***** válasza:
Drogot akar venni, csak nem tudja hol kezdjen hozzá ^^
2016. jún. 20. 19:32
 3/11 A kérdező kommentje:

1. Igen,de ha rosszul írtam, nyugodtan javíts ki, nem sértődöm meg. :D

2. Hát nem egészen. Ahhoz tudom, hogy hol kezdenék hozzá. :D

2016. jún. 20. 19:34
 4/11 anonim ***** válasza:

Mindenhol mindenki megvehető!!

Mindössze az összeg nagysága változik...

2016. jún. 20. 19:43
 5/11 A kérdező kommentje:
A rosszindulatúaknak, akik írtak privátban: emberismereti kérdés. Miből lehet felismerni pl. akkor ha valaki 100k alatt vállal valamit, vagy afölött? Miben tér el a viselkedésük?
2016. jún. 20. 19:46
 6/11 anonim ***** válasza:
Hoooooly shit, ugye regényt írsz, azért a kérdés? :D
2016. jún. 20. 19:52
 7/11 A kérdező kommentje:
Nem vagyok egy író fajta. :D
2016. jún. 20. 19:53
 8/11 anonim ***** válasza:

Viselkedésről nem hinném, hogy felismerhető. Arról már annál inkább, hogy az ilyen ember egész biztosan tesz egy megvesztegethetőségre utaló, nem is annyira burkolt megjegyzést.

Az ilyen általában úgy megy, hogy "Ismerek valakit, aki ismer valakit, akinek az ismerőse hallott már olyanról, hogy xy pénzért bármire képes". Szóval semmi más nem kell hozzá, csak jó körökben kell mozogni. :) Ahogy már írták, mindenki megvehető, és minden eladó. :)

2016. jún. 20. 19:57
 9/11 A kérdező kommentje:
Blahán az arab gyrososokat már néha figyeltem mikor ott ettem náluk, de ők azok, akiknél nincs minőség. (nem a kajában) Ha pl. nektek szükségetek lenne egy papírra (mint említettem elméleti a kérdés) és nem lennének ismerőseitek, mit tennétek?
2016. jún. 20. 20:01
 10/11 anonim ***** válasza:
Nyilván megpróbálnék felhajtani egy ilyen ismerőst, a többi ismerősömön keresztül, mert olyan nincs, hogy nincs egy ilyen sem. Szerintem mindenkinek van legalább egy olyan ismerőse, aki ebben a világban mozog, vagy legalábbis közel áll hozzá, vagy tud olyat, aki ismer ilyet, mint azt már írtam előbb is.
2016. jún. 20. 20:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!