Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mi történik ha van egy igazola...

Mi történik ha van egy igazolatlanom?

Figyelt kérdés
Munkahelyemen van egy igazolatlan napom, nem bírtam rá táppénzt kérni. Lehet belőle bajom vagy csak egy napot nem számolnak el?
2016. jún. 23. 12:19
 1/6 anonim ***** válasza:
menj el dokihoz es kerjel orvosi igazolast. Csomo doki van, aki ir. Megmondod, h azon a napon szarul voltal es nem tudtal bemenni dolgozni.
2016. jún. 23. 12:28
 2/6 A kérdező kommentje:
Munkahelyemen csak táppénzes papírt fogadnak el, de az orvod visszamenőleg nem tud adni.
2016. jún. 23. 12:31
 3/6 A kérdező kommentje:
*orvos
2016. jún. 23. 12:31
 4/6 anonim ***** válasza:
ezt mondjuk nem ertem, h miert nem tud visszamenoleg adni....nekem is adott mar tobbszor. Mi van akkor, ha vki nagyon beteg es csak a betegseg utan tud orvoshoz menni? akkor az orvosnak visszamenoleg kell adnia tappenzes papirt...Szoval ez nekem kicsit fura...
2016. jún. 23. 12:39
 5/6 anonim ***** válasza:
Aki annyira beteg, hogy csak azután tud hozzámenni miután meggyógyult (haha), az orvoshoz megy amikor beteg.
2016. jún. 23. 13:05
 6/6 anonim ***** válasza:

Szerintem próbálkozz még orvosnál, hogy adjon táppénzes papírt.

Ha nem, akkor pedig kérd, hogy aznapra adjanak fizetetlen szabadságot.

2016. jún. 23. 18:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!