Mi történik ha van egy igazolatlanom?
Figyelt kérdés
Munkahelyemen van egy igazolatlan napom, nem bírtam rá táppénzt kérni. Lehet belőle bajom vagy csak egy napot nem számolnak el?2016. jún. 23. 12:19
1/6 anonim válasza:
menj el dokihoz es kerjel orvosi igazolast. Csomo doki van, aki ir. Megmondod, h azon a napon szarul voltal es nem tudtal bemenni dolgozni.
2/6 A kérdező kommentje:
Munkahelyemen csak táppénzes papírt fogadnak el, de az orvod visszamenőleg nem tud adni.
2016. jún. 23. 12:31
3/6 A kérdező kommentje:
*orvos
2016. jún. 23. 12:31
4/6 anonim válasza:
ezt mondjuk nem ertem, h miert nem tud visszamenoleg adni....nekem is adott mar tobbszor. Mi van akkor, ha vki nagyon beteg es csak a betegseg utan tud orvoshoz menni? akkor az orvosnak visszamenoleg kell adnia tappenzes papirt...Szoval ez nekem kicsit fura...
5/6 anonim válasza:
Aki annyira beteg, hogy csak azután tud hozzámenni miután meggyógyult (haha), az orvoshoz megy amikor beteg.
6/6 anonim válasza:
Szerintem próbálkozz még orvosnál, hogy adjon táppénzes papírt.
Ha nem, akkor pedig kérd, hogy aznapra adjanak fizetetlen szabadságot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!