Mit tegyek? Már az utcára se merek kimenni, meg a házból se!

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Késő válasz
11 vagyok és késő este az utcákat járom (nem szándékos csak haveromnál vagyok)van amikor este 10-kor érek haza..eddig soha nem féltem
utolsónak,majd fogsz te még öcsém.Én is haverokkal voltam és belénk kötötek rendesen,mert várjál az ugy volt hogy haver kishugát meglokték,oszt hivott minket hogy kapjuk már el oket,na mindegy a vége szép volt nekunk,meg kislány ne izgulj szard le oket!ha van fiu barátod hivd őt!
17\f
Kapcsolódó kérdések:
Ha az utcán sétálok, vagy bárhol, akkor félek, hogy mit gondolnak rólam mások/ röhögnek-e rajtam. Ha idegen emberekhez kell szólnom alig bírok beszélni, akkor is csak nagyon halkan. Egész nap a szobámban vagyok egyedül, csak akkor megyek valahova, ha muszáj (akkor is...
Fázik,nem szereti a hideget,ha 0 fog alá megy a hőmérséklet,üvölt,hogy menjünk be.Tavaly és tavaly elött is így volt,reméltem elnövi.Mennyire gond ez,ha csak kétnaponta tudjuk kicsalogatni.Már nem tudom,mit ígérjek,mivel bolondítsam el.
Kábé olyan fél percenként pukkant.Rémes. +o(
Mit ne egyek, esetleg valami gyógyszer? 13 hónapja szültem de azóta egyre gyakrabban jelentkezik a fájdalom. Régen csak egyszerűen hasmenésem volt, most mindig iszonyatos fájdalmaim vannak.
December 27.-én fial a palotapincsim.De mivel kifogtuk a hideget,be akarom hozni a kazánházmba.Ha kiengedem éjszak,meg nappal,hogy a dolgát intézze el,nem fog megfázni?
most lesz 13-án a válóperünk.mindenbe megegyeztünk leirtuk,kifizetem a ház felét,gyerektartás plusz amit vinni akar a házból.mindenféle kapcsolat megszünt tavaly július óta,megosztattuk a házat viszont egy fillért nem ad azóta sem a házba.szórakozásból most...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!