Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Egy szülő bejött az iskolába...

Egy szülő bejött az iskolába tanulói jogviszony igazolásért miközben a gyerekét 3 éve kirúgták hiányzásai miatt – mit szóltok ehhez?

Figyelt kérdés

A sztori annyi, hogy 3 éve beiratkozott egy tanuló, soha egy napot se volt az iskolában. Annak rendje és módja szerint írták a hiányzást felszólított első körben a szülőt postai levélben, majd a szülőt és jegyzőt is, majd a gyámhivatalt is. Majd kirúgták a gyereket X hiányzás után a jogzsabályoknak megfelelően.

Az összes felszólítás tértivevényes ajánlott levélben ment ki, és mind vissza is jött, címzett ismeretlennel. A gyámhatóság is kereste a családot de ők se találták.

A családi pótlékot persze letiltott a jegyző és erről a családnak tudnia kellett bárhol is laknak, mert azt hogy nem jött pénz azt látniuk kellett.


Anyuka megjelenik a titkárságon és közli: iskolalátogatási és tanulói jogviszony igazolás kell a fiának de azonnal mert holnap lesz a tárgyalás. Tudniillik rablásba keveredett a csemete és ha tudja igazolni hogy iskolába volt a rablás idején akkor meg is oldódott a dolog.

Csakhogy a „csemete” sem a rablás idején sem máskor nem volt iskolában egy napot se.

És anyuka csodálkozik-mi az hogy nem kap igazolást? Hát a gyerek bejár!

Előkerül az egyik tanár és közli: a gyerek az ő osztályában volt napló szerint de ennek három éve. Előkeressük a leveleket felszólításokat megvan az összes. Látszik: az összes levél visszajött.

Ha hát elköltöztünk mondja a szülő. Mikor költöztek el? Hát vagy 5 éve!!!

A szülő olyan segghülye hogy nem fogja fel hogy ezzel a kijelentéssel saját magát keveri hazugságba. Ha 5 éve se laktak ott akkor a 3 éve történt beiratkozáson kamu adatokat adtak meg?

És mikor szándékoztak a valós címet közölni az iskolával? Hát kezicsókolom dolgozunk nem érünk rá ilyenre! Dolgoznak? És mit? Mi az a munka ami mellett nem fér bele egy telefon az iskolának? Vagy 3 év alatt eljönni egy szülőire egy fogadóórára? Szóval mit dolgoznak? Hát most épp semmit, most épp munkanélküliek, de akkor 3 éve dolgoztak! És higgyük el mert bárki megmondhassa!!!


Anyuka ordibált asztalt csapkodott, fenyegetőzött: hívnám az uramat majd az szétverne itt mindent! Csak nem tudja hívni mert az ura „bent van épp”. (=sitten).

És most jaj mi lesz ha nincs igazolás a gyereket is elítélik jaj jaj!

Hát legalább apuka nem lesz egyedül ott bent.Na hát ennyi a sztori!


2015. máj. 3. 15:30
 1/4 anonim ***** válasza:
Egy iskolalátogatásival biztos felmentik... :D
2015. máj. 3. 15:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 A kérdező kommentje:

Hát a dakota agyával ennyit bír felfogni igen.

Hát iskolába volt nem rabolt!

Ja hogy X-en látták és térfiygelő kamera is volt? Hát ...


"Egy iskolalátogatásival biztos felmentik... :D

2015. máj. 3. 15:39
 3/4 anonim ***** válasza:

Én tisztelem ezt az asszonyt, mindent megpróbál a fiáért!


Azt is, aminek semmi értelme, de hééé. Az anyai szív az ilyen.


/Irónia pont olyan ország, mint Dánia. Csak ott irónok élnek./

2015. máj. 3. 18:00
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 A kérdező kommentje:
Akkor rossz helyre jött. Tudok olyan iskolát ahol bizonyos anyagiakárt cserébe simám leigazolnak neki bármit. Jegyet adnak igazolástz akár még érettségit is-csak fizessen.
2015. máj. 3. 18:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2023, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!