Ha lenne egy heti rendszerességű hely, ahova eljárnál, inkább hétközben este mennél, vagy inkább szombaton napközben?

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Mivel lehetne barátok nélkül izgalmassá tenni a mindennapokat?
Mindig is úgy csináltam, ha a szülinapom nem hétvégére esik, mindenképp szabit veszek ki rá. Ugyan egyáltalán nem vagyok nagy ünneplős, de nekem van annyira szent a saját születésnapom, hogy nincs kedvem aznap hallgatni a munkahelyi fa$zságokat. Kész vagy-e már,...
Ketten idősebbek, jó lenne autóval közelebb parkolni. Gül Baba, Margitsziget, Budavári, Budai Vár, Városliget, Citadella, Római Amfiteátrum, óriáskerék, Sikló, ezeket már láttuk. Szabadtérit szeretnék, olyan is jó, ami benne van a hírekben, így tudom, hogy milyen is.
Hetek ota keresek jó programokat a neten 16-17-18-19 és 20 éves fiataloknak, akik nagyon szerte ágazatú az érdeklődési körük. Leginkább a focistainknak nehéz megfelelő programot találni.... Bevallom őszintén, hogy haragszom az internetre egy kicsit, hogy top 10 hely...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!