Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Ha lenne egy heti rendszeressé...

Kelkö Sóz kérdése:

Ha lenne egy heti rendszerességű hely, ahova eljárnál, inkább hétközben este mennél, vagy inkább szombaton napközben?

Figyelt kérdés

ma 20:15
A kérdező szavazást indított:
Hétköznap este
Szombaton napközben
4 szavazat
 1/1 anonim ***** válasza:
Hétvégén (legalábbis egyik nap) napközben túrázni szoktam a párommal, így igyekszem azokat a napokat szabadon hagyni, amikor más programokat tervezek... de mondjuk néha megyek vasárnap matiné előadásra színházba, így gyakrabban esik a túra szombatra. Ezért hétköznap estét választanék.
ma 21:46

Kapcsolódó kérdések:

Másnak is unalmas a hétvége általában a hétközben meg fárasztó?

Mivel lehetne barátok nélkül izgalmassá tenni a mindennapokat?

A születésnapotokon, ha az hétközben esik, ti szoktatok menni dolgozni vagy kihúzzátok valahogy?

Mindig is úgy csináltam, ha a szülinapom nem hétvégére esik, mindenképp szabit veszek ki rá. Ugyan egyáltalán nem vagyok nagy ünneplős, de nekem van annyira szent a saját születésnapom, hogy nincs kedvem aznap hallgatni a munkahelyi fa$zságokat. Kész vagy-e már,...

Mit nézzünk meg Budapesten 2-3 óra alatt hétközben?

Ketten idősebbek, jó lenne autóval közelebb parkolni. Gül Baba, Margitsziget, Budavári, Budai Vár, Városliget, Citadella, Római Amfiteátrum, óriáskerék, Sikló, ezeket már láttuk. Szabadtérit szeretnék, olyan is jó, ami benne van a hírekben, így tudom, hogy milyen is.

Budapesten tudtok, jó külsös programok ebben az időszakban gimisekenek hétközben. Olyan Június 13-fele?

Hetek ota keresek jó programokat a neten 16-17-18-19 és 20 éves fiataloknak, akik nagyon szerte ágazatú az érdeklődési körük. Leginkább a focistainknak nehéz megfelelő programot találni.... Bevallom őszintén, hogy haragszom az internetre egy kicsit, hogy top 10 hely...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!