Irigykedtél már másokra? Ha igen miben?
Persze, öcsémre. :D De szerintem ez egy testvér velejárója, és igyekszem nem irigykedni, dehát néha elkap a hév, amikor csinál valami rosszat, és rászólok, erre nagymama engem szid le. Anyu hazaér, öcsém eltör egy vázát>>Miért nem vigyáztam rá eléggé?
Igazából ilyenkor nem is öcsémre haragszom, hanem a felnőttekre. :D De ez is valamiféle irigység/féltékenység.
Én azokra irigykedem, akik tök jól érzik magukat a munkahelyükön, pl. édesapám. Komolyan irigylem, hogy nem gyomorgörccsel jár be, ha kelni kell, felkel és tök jó hangulatban jön haza.
22L
Én azokra,akiknél látszólag minden tökéletes. Jól néz ki,jól keres,vagy ha nem keres jól,ott az anyagias család háttérnek.
Rám a pasim miatt irigyek a nők, sokuknak bejön, jók a génjei,kis sporttal nagyon szép izmos teste van,arca is átlagon felüli,modellkedett is.
barátaim és rokonaim igy 25-30évesként is rendszeresen találkoznak tesójukkal.jókat nosztalgiáznak stb.nekem nincs tesóm sokat voltam egyedül főleg hogy csak anya nevelt és sokat dolgozott.ezen örökké irigykedni fogok.
a 3 -4 gyerekes sogornőmre meg szomszédra,mert én is nagy családot szeretnék de férjem még kettő gyereket se nagyon szeretne.
barátaimnak suli után nem volt munkájuk de ott volta család és eltartotta őket,meg ment a poénkodás náluk,egy barátnőmet meg magáhozköltöztette pasija,és eltartotta amig munkanélküli volt.én meg egyedül laktam anya külföldre ment,és lekapcsolták rám az áramot is 3 hónapig,és árvaságimat feléltem tovább ezért most 600 ezres tartozásom van.
ami nekem van.:
msfél éves gyerekem,és barátnőim most erre irigykednek,egyik elvetélt sajnos,ketten meg szakitottak sok év után és ott vannak 30 évesen szingliként.én 27 vagyok férjem gyerekem van :)
alakomért,mert szülés után is 50 kg vagyok,barátnőim husosak,és fiúk is pocakosodtak kicsit,nekem meg tizenéves alakom van gyerekkel :P
tehát nem anyagi oko igazábol hanem a család fontos nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!