Kezdőoldal » Ételek, italok » Alkoholmentes italok » Miért nem lehet meginni a nem...

Miért nem lehet meginni a nem friss kávét? Mi történik benne? Valami hivatalos, tudományos magyarázatot linkelnétek?

Figyelt kérdés

20-30 oldalt megnéztem, de azon túl, hogy nem ajánlott, sehol sem írják le konkrétan, hogy miért.

Van, ahol megemlítik a csersav kicsapódását, de ez sem valami konkrét. Mi ez, mivel jár, mi a hatása?

Egy hiteles magyarázatot sehol sem találtam.

Kb. annyit írtak, hogy kémiai folyamatok indulnak meg a kávéban, de hogy mik ezek a folyamatok, arról sehol sincs szó.

Szóval miért nem jó a korábban lefőzött kávé?

Linket is kérnék!


2016. máj. 3. 13:01
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
ja, vagy egy kolibri
2016. máj. 16. 13:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/14 retyókolibri válasza:
pontosan ;)
2016. máj. 16. 17:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 13/14 A kérdező kommentje:
mekkora poén volt... :/
2016. máj. 16. 17:45
 14/14 A kérdező kommentje:
a csersavas válaszolónak köszi, ez a valós
2016. máj. 16. 17:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!