Kezdőoldal » Ételek, italok » Alkoholmentes italok » Miért vagy mitöl lesz zavaros...

Miért vagy mitöl lesz zavaros víz miután megfagyott?

Figyelt kérdés
ásványvizet bontatlanul lefagyasztok félig aztán beleöntöm egy tiszta termoszba hogy jeges maradjon egész nap de az utolsó pohárnál ilyen szutyokkal együtt jön ki a víz fehér zavaros az íze nemváltozik de fura, megfagynak az ásványi anyagok aztán leüllepszik vagy ilyesmi?

2016. jún. 23. 23:29
 1/3 anonim válasza:
hő hatása alá kerül gondolom azért fagy meg,majd kienged mert nyilván a hőmérséklet megváltozik ..
2016. jún. 23. 23:42
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim válasza:
Azért mert nagy az ásványi anyag tartalma vagy kloros vagy sok benne a levegő(oxigén),és amikor megfagy már nincs benne feloldva az elöbb emlitett 3 dolog és ezért ott van a jég kristályok között
2016. jún. 24. 00:51
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
A vízben oldott kevés széndioxid hidrokarbonát formájában oldva tart sok anyagot. Fagyasztásnál a fizikailag oldott széndioxid buborékok formájában különválik, a betöményedő apró oldat-részekben pedig az anyagok oldhatatlan formában különválnak, felengedtetés után oldhatatlan csapadékként vannak jelen.
2016. jún. 24. 06:28
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!