Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Meddig kell forralni a forralt...

Meddig kell forralni a forralt bort?

Figyelt kérdés
Van kotányi fűszerkeverékem hozzá. Fehérbor. Meddig forraljam, hogy azért maradjon benne alkohol, de ne túl sok?
2008. dec. 27. 21:57
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Én forrástól számítva max. 1-2 percig szoktam a tűzön hagyni.
2008. dec. 27. 22:09
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Összeforr, és kész!

Onnantól pénzpocsékolás!

2008. dec. 27. 22:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/7 anonim ***** válasza:
2008. dec. 27. 22:49
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Én pont ma csináltam. Amikor elkezdett forrni, egyből lezártam, utána bele a fűszerkeverék. Isteni lett.
2008. dec. 27. 23:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/7 A kérdező kommentje:
hú, hát én forrás előtt közvetlenül tettem bele. egész jó lett, nem hagytam sokat forrni, max 1-2 percet, és akkor se forrt nagyon... de jó lett, köszi mindenkinek!!:)
2008. dec. 27. 23:27
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Elvileg nem szabad hagyni, hogy forrjon. Bár én is úgy szeretem. Forráspont előtt belerakom a cukrot, és csipet fahéjat. Isteni. Én vörösborból szeretem, abból is a házibor az igazi.
2008. dec. 28. 09:55
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/7 anonim válasza:
50%
amig azt nem mondja hogy forrok.
2008. dec. 31. 14:08
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!