Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Borpárlat készítése, habzik a...

Borpárlat készítése, habzik a bor a kifőzésnél?

Figyelt kérdés
Először szeretnék borpárlatot készíteni, de kaptam olyan infot hogy vigyázni kell vele, mert nagyon felhabzik és veszélyes lehet az üstben. De utánanéztem, és azt írták hogy a bor kevésbé habzik, akkor most hol az igazság? 😁 köszönöm!

2023. okt. 11. 23:18
 1/2 anonim ***** válasza:

Pálinka főzésnél tényleg sokkal jobban habzik mint más gyümölcs.

Borra nem jellemző.

2023. okt. 12. 17:43
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 A kérdező kommentje:
Szóval akkor a bor a főzésnel jobban habzik mint más?
2023. okt. 12. 20:31

További kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!