Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Voltatok már így?

Voltatok már így?

Figyelt kérdés
Voltam egy házibuliban egy idegen házában és sokat ittunk, főleg én… Arra emlékszem, hogy lefeküdtem egy ágyra majd felkeltem egy másikban… Közben mondták, hogy összehánytam mindent illetve egy kicsit agresszív voltam egy lánnyal (szerencsére nem lett semmi baja) Iszonyatosan szégyellem magam, 16 éves vagyok és most volt az első alkalom, amikor részegre ittam magam… Mondták, hogy meg kell ennek is történnie meg minden, de ennek már pár napja és még mindig iszonyatosan szégyellem magamat. Voltatok ti is hasonló helyzetben?

tegnapelőtt 01:41
 1/10 A kérdező kommentje:
Az agressziót ne úgy értsétek, hogy megütöttem vagy ilyesmi, csak hozzáértem a combjához meg ilyesmi…
tegnapelőtt 01:43
 2/10 anonim ***** válasza:

Voltam már nagyon részeg, de eszméletlenre nem ittam magamat, és nem igaz, hogy annak meg kell történni.

Itt van a te eseted is elrettentő példának, vagy oklusz velőle, vagy lesz sokkal rosszabb is.

Egy eset még lehet egy jó lecke, főleg az "agresszíven viselkedtem" legyen figyelmeztetés számodra, az alkohol nem mindenkire hat ugyanúgy, vannak a csendes részegek, és a legrosstabb az agresszív részeg.

Ezen az egy eseten lépjél túl, de tanulj belőle, vagy lesznek sokkal rosszabb események is.

16 évesen sokan kipróbálják az alkoholt, bem voltam kivétel én sem, de kipróbálni, és rendszeresen inni nem ugyanaz.

Nem baj az, ha most van némi szégyenérzeted, de ha egyszeri eset volt, gyorsan elfelejti mindenki, ha rendszert csinálsz belőle elkönyvelnek agresszív alkoholistának.

Na az már gáz.

tegnapelőtt 05:31
 3/10 anonim ***** válasza:

31 vagoyk most.

Konkrétan ilyen, hogy széthányok mindent meg molesztálok másokat, ilyen nem, de összességében azért elmondhatom, hogy igen, kb a te korodban én is ovltam ultragáz részegen.

És tudod mit? Nem bánom, örülök neki.

Kva gáz, igen. Bántam utólag hogy úgy viselkedtem ahogy.

És pont emiatt tanultam belőle és legközelebb már figyeltem, hogy mennyit iszom és hogy viselkedem. Persze ettől még legköelebb is gáz ovltam, mert hát na, 16-7 éves voltam és nem egy lakalom alatt ismerem meg a határaimat. De szép lassan azért csak fejlődtem.

Hogy meg kell történnie? Nem, amúg ynem törvényszerű. Van aki nem olyan balfsz mint mi. Mondjuk ők ritkán teszik emlékezetessé az estét:D

Ha elfogadsz egy tanácsot: minden egyes ital (sör, fröccs) után igyál meg 1-3 deci kólát. Cukros kólát, nem édesítőszereset. Jelentősen növeli az esélyeidet a takonyrészegséggel szemben.

tegnapelőtt 11:23
 4/10 A kérdező kommentje:
Eddig köszi mindent, sokat segítettetek, az biztos, hogy tanultam belőle! Várom azért a többi választ is!
tegnapelőtt 12:27
 5/10 anonim ***** válasza:

Azért ilyen eszméletlenre nem lehet inni magad. Legalábbis nekem ilyen nem volt. Másnap az események 95%-ra emlékeztem még arra is ki mit mondott aznap este.

Nekem akkor volt ilyen hogy nem tudtam magamról és kimatadtak dolgok amikor beletettek valamit az italomba.

Gondolom akkor amikor hatott a cucc akkor ment el az eszem is.

"Szerencsére kihánytam mindent"

És egy ismerősöm hazakisert a taxival.

Ez volt az első és utolsó ilyen drasztikus eset.

Tanulság sose hagyd a poharad sehol.

tegnapelőtt 18:28
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

#5#

Azt, hogy a kérdező esetében pontosan mi történt, nem tudhatom, de lehet filmszakasásig inni, és az nem is olyan ritka jelenség, ha az illető túltolja az alkoholt.

Már túl vagyok az ivós korszakomon, de megvoltak a bulizós napok, a hétvégékhez hozzá tartozott az italozás is, és ismerek több olyan embert is, akiknél filmszakadással járt a részegség, úgy, hogy közben nem is aludt, beszélgetett, jött-ment, nyilvánvalóan részeg volt, de nem feltétlenül csinált botrányt, és a másnap nem emlékezett a történésekre.

Olyanok is vannak, akik a sok alkoholtól bealszanak, vagy inkább beájulnak.

Az italokba becsempészett plusz drogok hatványozottan veszélyesek, valóban nem ajánlott egy szórakozóhelyen felügyelet nélkül hagyni az italokat, de nem kell ahhoz semmit az alkoholhoz keverni, hogy ne csúnya részegség legyen az eredménye, ha az illető elszámolja a mértéket.

Inkább abból indolnék, ki, hogy első alkalom volt, és a kérdező is elszámolta a mennyiséget, nem gondolt arra, hogy az alkohol hatása időben elnyújtott.

Megtörténhet ez bárkivel, kérdés, milyen tanulságokat von le belőle az illető.

tegnapelőtt 19:30
 7/10 anonim ***** válasza:

5 vagyok

Végülis szervezet függő.

Igaz.

Buliztam rengeteget.

Volt párszor nálam is hogy túltoltam. Mert egyik pillanatban még vidám vagy és hogy utána az uccsó pohár miatt sok lesz az nem mindig jött össze.

Lekopogom, de szerencsére eddig az ösztön és az akarat komasan is megvolt és mindig hazajutottam.

Csak ez az egy alkalom volt amikor se kép se hang..

Azóta vigyázok.

tegnapelőtt 19:49
 8/10 anonim ***** válasza:

Én ittam már eszméletlenre magam (vagy hát nem tudtam, hogy mi történt előző este, meg a világomról se), és a legrosszabb dolog, amit csináltam, hogy elmondtam a haverjaimnak, hogy nagyon szeretem őket. Senkivel nem voltam agressziv, senkit nem molesztáltam vagy zaklattam. Nálam itt lenne a vége az ivós "karriernek", ha valakit bántanék részegen - te ezt a lányt bántottad. Nőként mondom, hogy a "csak hozzáértem a combjához" úgy néz ki, hogy képzeld el, hogy elmész valahová, azzal a céllal, hogy csak jól érezd magad, aztán valami részeg nyomorék taperol, fogdos, zaklat. Képzeld el, ha hetero vagy, hogy egy 140 kg-os részeg állat fogdos, ugye, nem tetszik? Na a nők pontosan igy érzik magukat, mikor te csak hozzáérsz a combjukhoz kéretlenül.

Máskor ne igyál annyit, érdemes egyébként minden ital után inni vizet, vagy pl. fröccsözni, mert abban alapból van viz, nehezebb csúnyán beb.szni tőle. Ha meg tudod magadról, és most már tudod, hogy egy gyökér vagy részegen, akkor állj meg a harmadik italnál. Ha nem tudsz megállni, akkor meg el se kezdjél inni, nem neked való.

ma 00:18
 9/10 anonim ***** válasza:

8-as a, kérdező lány 16 éves

Így nem lehet emiatt őt betámadni.

Még gyerek.

Kinövi és fog tudni majd vigyázni.

ma 03:00
 10/10 anonim ***** válasza:

#9#

Miből gondolod, hogy a kérdező lány?

Azt írta, hogy egy lányt zaklatott, a saját neméről nem írt semmit.

Egy társaságon belül, ha egy részeg fiú molesztál egy lányt, nem szép, de azon általában gyorsan túlléonek a szemtanúk, ha nem volt durva az eset.

Egy részeg lány megítélése teljesen más lesz, amivel nem kell egyet érteni, de így működnek az emberek, ha az molesztál másokat, sokkal inkább megjegyzik.

Pláne a nők, ha nőt molesztál, mert egy férfire lehet mondani olyankor hogy bunkó, de ha egy másik nő követi el vele, és az illető nem vonzódik a női nemhez, sokszorosan kellemetlen.

Mit akar tőlem? Mit szólnak ehhez a többiek, mit gondolhatnak rólam? Stb.

És egy férfit nagyobb eséllyel le is állítanak, két nő ilyen jellegű viselkedésébe nehéz beavatkozni kérés nélkül.

ma 04:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!