Mi a jobb megoldás?

Figyelt kérdés
Osztálykirándulásra ha viszünk piát miben jobb vinni? Amit könnyebben el lehet rejteni és ha esetleg hűtőbe betesszük. Ha simán üvegben benne hagyjuk ahogy megvettük vagy inkább átönteni műanyag üvegbe

tegnap 13:20
 1/9 anonim ***** válasza:
5%
vodka
tegnap 13:31
 2/9 anonim ***** válasza:
88%
Ez nagyon izgalmas, köszi hogy felidézted az utolsó gimis osztálykirándulásaim lényegét 😂 mi vittük ahogy volt de csörögtek az üvegek a táskában, csavarjàtok ve valamibe pl pólóba vagy törcsibe ha többet visztek. Ha saját hűtőtök lesz amibe nem nyulkál be más akkor simán igy betenném, ha nem, akkor áttölteném pl vodka-ásványviz, jager-kóla, whisky-ice teás üveg, a szinük miatt. De még úgyis necces meg amúgy jobban megérzik rajtad a piaszagot mint gondolnád, főleg aki nem iszik, meg a tanár se ma jött le a falvédőről, tudja hogy mire készülnek a ti korotokban a tanulók osztálykiránduláson.
tegnap 13:33
 3/9 anonim ***** válasza:
0%
Nálunk az egyik lány így lett terhes. Be se fejezte a sulit
tegnap 14:27
 4/9 anonim ***** válasza:
85%
Bármilyen műanyag üveg jó, de NE tegyétek hűtőbe, mert valamelyik tanár tuti abból iszik majd, mert azt hiszi rá, hogy pl ice tea.
tegnap 14:45
 5/9 anonim ***** válasza:
5%
Nem értem mi ez a lepontozás, a kérdésre válaszoltam. Más semmit se ir csak ide jön lepontozni. Amugy meg utolso: milyen tanár iszik bele valakinek az üdítőjébe?
tegnap 15:21
 6/9 anonim ***** válasza:
70%
Uhh ez tényleg jó móka volt 😂 osztályfőnökkel ittunk házipáleszt.
tegnap 20:25
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Hat viszel egy meggyes royalt egy szörpös üvegben és az a meggyes szörpöd kész
tegnap 20:28
 8/9 anonim ***** válasza:
Színe miatt legjozegy sprite-os műanyag palack
ma 08:45
 9/9 anonim ***** válasza:
whiskey-t ice teás fél literes palackba.
ma 12:16

Kapcsolódó kérdések:

A sörösüvegeknél nálunk mindenhol a nyomott kupakot használják, amit nem lehet kézzel felbontani?

Amerikai filmeken látni csavaros kupakos megoldásokat is, ez egyszerűbb, miért csak ott terjedt el?

Egyre jobban szokok rá az italra fiatalon, mi lehet a megoldás?

Manapság nagyon kívánom az italt, a mámort amit a szesz ad. Alig várom a hétvégét hogy berúghassak kicsit, ellazuljak, jó kedvem legyen. 21 éves vagyok, sok berúgáson vagyok túl, régóta italozok de az elmúlt hónapokba erősödött a vágyam, úgy kb nyár közepe óta alig...

Az alkohol lehetne a megoldás? vagy mégsem?

23 éves fiú vagyok (sosem volt barátnőm), és nagyon szűkszavú, alapvetően nem nagyon tudok mit válaszolni józanul a lányoknak, viszont ha iszom pár pohár alkoholt, kb. szóhoz se hagyom jutni őket, és nem hülyeségeket beszélek hanem lekötöm őket a mondanivalómmal....

Beakarsz gyorsan és durván ku@ni de nem akarsz másnapos lenni, hogyan lehet ezt legegyszerubben kivitelezni?

Sokan mondjak h vizet elotte utana meg h enni kell de nekem ezek nagyon nem jonnek be, tehat amikor fullra szetvagyok esve nem jut eszembe zabalni hajnali 3-4kor mikor hazaerek

Pálinka szűrő házilag?

Ami tisztára szűri a pálinkát? Házi megoldás?

Pálinkát szeretnék eladni, mik a feltételei?

A legegyszerűbb, olcsóbb megoldás érdekel. A cefrekészítés otthon, a kifőzés főzdében történne. A palackozás szintén otthon.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!