Mi a jobb megoldás?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Amerikai filmeken látni csavaros kupakos megoldásokat is, ez egyszerűbb, miért csak ott terjedt el?
Manapság nagyon kívánom az italt, a mámort amit a szesz ad. Alig várom a hétvégét hogy berúghassak kicsit, ellazuljak, jó kedvem legyen. 21 éves vagyok, sok berúgáson vagyok túl, régóta italozok de az elmúlt hónapokba erősödött a vágyam, úgy kb nyár közepe óta alig...
23 éves fiú vagyok (sosem volt barátnőm), és nagyon szűkszavú, alapvetően nem nagyon tudok mit válaszolni józanul a lányoknak, viszont ha iszom pár pohár alkoholt, kb. szóhoz se hagyom jutni őket, és nem hülyeségeket beszélek hanem lekötöm őket a mondanivalómmal....
Sokan mondjak h vizet elotte utana meg h enni kell de nekem ezek nagyon nem jonnek be, tehat amikor fullra szetvagyok esve nem jut eszembe zabalni hajnali 3-4kor mikor hazaerek
Ami tisztára szűri a pálinkát? Házi megoldás?
A legegyszerűbb, olcsóbb megoldás érdekel. A cefrekészítés otthon, a kifőzés főzdében történne. A palackozás szintén otthon.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!