Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Mostanában napi kb 3-4 liter...

Mostanában napi kb 3-4 liter bort iszok. Tudom alkoholista vagyok. Van olyan alkesz aki ennyit megiszik ? Vagy én egyedi eset vagyok ?

Figyelt kérdés
Azért érdekel,mert úgy érzem,hogy nem sok ilyen ember van mint én aki ennyit iszik. 2 liter már kevés. Szinte meg se árt.
aug. 2. 11:42
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%

Nekem volt egy rokonom, aki egyedül élt, ilyen 50es férfi.

Az napi 5L bort is megivott, de mondanom sem kell, hogy már évtizedek óta nem él.

aug. 2. 11:44
 2/17 anonim ***** válasza:
100%

5 l még vízből is sok.

Hány évesen halt meg az ismerősöd?

aug. 2. 11:58
 3/17 anonim ***** válasza:
82%

2

Ady Endre is ledöntött napi 4-6 liter bort.

aug. 2. 12:01
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Ez kb. Bartos Cs. István napi adagja lehet.
aug. 2. 12:09
 5/17 anonim ***** válasza:
100%

#1 Vagyok.

Én még akkor eléggé gyerek voltam, de úgy emlékszek 50 körül, lehet 52. 53.

aug. 2. 12:12
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy vagy egyedi eset.
aug. 2. 13:23
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Én egyszer láttam valakit aki 500mles üvegből két húzásra megitta a pálinkát
aug. 2. 14:04
 8/17 anonim ***** válasza:
86%

Nagybátyám 3 liter bort ivott meg naponta. Szellemileg leépült, de 95 éves korában halt csak meg, balesetben, leesett részegen a lépcsőn.

Szerintem még mindig jobb a boros alkoholista valaki mintha töményet inna, az rögtön kicsinálja a szervezetet.

aug. 2. 14:31
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Me me me me meö meö meö Da!! Dobrý večer! Ez egyáltalán nem sok. A bölcs egyetlen többet iszik ennél.
aug. 2. 17:16
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
nekem is Ady jutott eszembe, róla olvastam a több litert mint írták feljebb. biztos vannak mások is. egy időben én kettőt ittam egy este alatt (délutántól éjfélig kb) de ugyanennyi vízzel felesben, azt már olyan soknak éreztem mennyiségileg hogy váltottam egy idő után egy literre plusz két deci vodkára elosztva. (ott is iszom minden 3-4 cent mellé egy pohár vizet, de még így is eléggé kiszáradós a vége) nálam töménynél jött a meglepődés hogy vannak akik literen felül isznak meg ebből is akár, ha túl súlyos a betegség
aug. 2. 19:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Szabó Tímea alkoholista?

Elég rosszul néz ki mostanában.

Idegesítő szomszéddal mit lehet csinálni?Régen az öregapja lakott itt.Ö koszos büdös alkoholista volt.Ö is elég gázos volt.Nem wc-be intézte a...

Mostanában kb másfél éve 2 folyamatosan furr farag zajong.Közös kepviselö nem foglalkozik vele intézzük el ahogy tudjuk. Gyerek meg telibe lesz@rja akkor is mindig ezt csinálja hétfőtől vasárnapig.Kicsit idegesítő hogy adott esetben hazajövök éjszakás műszak után és...

Csak nekem tűnik fel, hogy mintha több alkoholista alak szédelegne mostanában az utcákon?

Olyan kerületekben is tapasztalom (pl Budán), ahol eddig nyoma sem volt. A minap is a Margit híd budai lábától Buda felé leszólít egy alkoholista, majd elküld az anyámba, mert nem veszek neki Gyrost, illetve tovább haladva a parkban lehúzott gatyával öntudatlanul...

Szerintetek Németh Kristóf sok alkoholt fogyaszt?

Olyan alkoholista kinézete van mostanában.

Volt 10 éve egy élettársam, akit imádtam, de alkoholista volt és ezért szakítottunk, mostanában sokat csetelünk, ez nagyon gáz?

Erőszakos, agresszív lakást szétverő alkeszről beszélünk, az a klasszikus eset aki amúgy józanon egy "áldott jó ember". Nem akarok ebbe a részébe belemenni, aki volt már hasonló szituban, az vágja szerintem, hogy miken mentem keresztül. Mégcsak nem is emiatt...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!