Mostanában napi kb 3-4 liter bort iszok. Tudom alkoholista vagyok. Van olyan alkesz aki ennyit megiszik ? Vagy én egyedi eset vagyok ?

válasza:Nekem volt egy rokonom, aki egyedül élt, ilyen 50es férfi.
Az napi 5L bort is megivott, de mondanom sem kell, hogy már évtizedek óta nem él.

válasza:#1
5 l még vízből is sok.
Hány évesen halt meg az ismerősöd?

válasza:2
Ady Endre is ledöntött napi 4-6 liter bort.

válasza:

válasza:#1 Vagyok.
Én még akkor eléggé gyerek voltam, de úgy emlékszek 50 körül, lehet 52. 53.

válasza:

válasza:Nagybátyám 3 liter bort ivott meg naponta. Szellemileg leépült, de 95 éves korában halt csak meg, balesetben, leesett részegen a lépcsőn.
Szerintem még mindig jobb a boros alkoholista valaki mintha töményet inna, az rögtön kicsinálja a szervezetet.

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Elég rosszul néz ki mostanában.
Mostanában kb másfél éve 2 folyamatosan furr farag zajong.Közös kepviselö nem foglalkozik vele intézzük el ahogy tudjuk. Gyerek meg telibe lesz@rja akkor is mindig ezt csinálja hétfőtől vasárnapig.Kicsit idegesítő hogy adott esetben hazajövök éjszakás műszak után és...
Olyan kerületekben is tapasztalom (pl Budán), ahol eddig nyoma sem volt. A minap is a Margit híd budai lábától Buda felé leszólít egy alkoholista, majd elküld az anyámba, mert nem veszek neki Gyrost, illetve tovább haladva a parkban lehúzott gatyával öntudatlanul...
Olyan alkoholista kinézete van mostanában.
Erőszakos, agresszív lakást szétverő alkeszről beszélünk, az a klasszikus eset aki amúgy józanon egy "áldott jó ember". Nem akarok ebbe a részébe belemenni, aki volt már hasonló szituban, az vágja szerintem, hogy miken mentem keresztül. Mégcsak nem is emiatt...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!