Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Létezik olyan alkoholista aki...

Létezik olyan alkoholista aki fiatal kora óta nagyon sokat piál és megérte az öregkort ?

Figyelt kérdés
aug. 3. 21:07
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Létezett, Winston Churchill
aug. 3. 21:11
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
Lehet. A kérdés föleg nem az, MEDDIG él, hanem MILYEN ÁLLAPOTBAN - ha valaki 30 évesen már roncs, akkor nem nagy elöny, ha még 70-80 éves koráig lehet nyamvadék
aug. 3. 21:18
 3/19 anonim ***** válasza:
82%

A piálás és mértéktelen ivás között nagy a különbség.

Sok furcsaság megtörtént már az emberrel mióta létezünk, de a szervezetnek vannak határai, és bizony a kitartó ivástól ígyis úgyis eldurran a legtöbb mája, a hosszú évek évtizedek alatt.

Amikről tudtam ott a hapsi fiatal 30as volt mikor elkezdte, és ahogy öregedett jobban nyomta, 68 éves volt mikor összeesett és meghalt, 40 körüli nőben jó ha volt ugyanennyi kg, mellette felpuffadva. gondolom hogy már az is belehalt mert évekig láttam a környéken, egy másik alkesszal. Szóval a két eset között elég nagy a különbség, de az ilyen krónikus ivás hozza magával a betegségeket.

aug. 3. 22:38
 4/19 anonim válasza:
100%
Larry Hagman. Közel fél évszázadon keresztül ivott, bepiálva csinálta végig a Jeannie, a háziszellemet és a Dallast is.
tegnapelőtt 00:23
 5/19 anonim ***** válasza:
77%
Erdélyben sok ezer ilyen ember van. A 80-90 éves öregeket ha megkérdezed, nagyjából mindegyik már 16-17 éves kora óta iszik. Bár ez nem a Magyarországi kilátástalan piálás bármilyen filléres pálinkával, hanem inkább a jó bort szeretik
tegnapelőtt 05:33
 6/19 anonim ***** válasza:
87%
Persze..Tekints rá mondjuk a Rolling Stones együttes tagjaira.
tegnapelőtt 06:43
 7/19 anonim ***** válasza:
88%
Ezek az emberek gyakran 20 évvel öregebbnek néznek ki.
tegnapelőtt 07:35
 8/19 anonim ***** válasza:
85%

Bartos.

Igaz, még nem öreg, de nem értem, hogy van életben.

tegnapelőtt 08:00
 9/19 anonim ***** válasza:
100%

8

Hát az a trágyalétől kezdve a körömlakklemosóig mindent megivott. Nem csak az alkoholt.

tegnapelőtt 08:22
 10/19 anonim ***** válasza:
0%
Nagyon kevesen.Régebben azért nem ittak ennyit
tegnapelőtt 08:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Mostanában napi kb 3-4 liter bort iszok. Tudom alkoholista vagyok. Van olyan alkesz aki ennyit megiszik ? Vagy én egyedi eset vagyok ?

Azért érdekel,mert úgy érzem,hogy nem sok ilyen ember van mint én aki ennyit iszik. 2 liter már kevés. Szinte meg se árt.

Alkoholista vagyok. Van aki ennyit megiszik naponta ?

Napi 2-3 liter bort iszok és nem vagyok részeg. Nagyon bírom a piát. Vagy van sokszor olyan,hogy napi 2 liter bor és 8-10 sör. Igaz,hogy akkor már részeg vagyok. Van aki ennyire birja a piát ? Vagy ez ritka ?

Mit érez egy alkoholista, ha nem ihat?

Milyen érzés alkoholistának lenni? Milyen testi tüneteket érez, ha nem ihat alkoholt?

Milyen alkoholos italokat fogyasszak ha kocsmába megyek?

Nagyon ritkán ittam bármiféle italt (főleg kocsmákban), de kezd kicsit fura lenni, hogy konkrétan mindig csak sört iszok, mert nem tudok mást, és amikor gyorsan kell dönteni csak azt látom a listán. Vannak olyan olcsóbb de finom, és nem berúgós alkoholos italok...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!