Létezik olyan alkoholista aki fiatal kora óta nagyon sokat piál és megérte az öregkort ?

válasza:

válasza:A piálás és mértéktelen ivás között nagy a különbség.
Sok furcsaság megtörtént már az emberrel mióta létezünk, de a szervezetnek vannak határai, és bizony a kitartó ivástól ígyis úgyis eldurran a legtöbb mája, a hosszú évek évtizedek alatt.
Amikről tudtam ott a hapsi fiatal 30as volt mikor elkezdte, és ahogy öregedett jobban nyomta, 68 éves volt mikor összeesett és meghalt, 40 körüli nőben jó ha volt ugyanennyi kg, mellette felpuffadva. gondolom hogy már az is belehalt mert évekig láttam a környéken, egy másik alkesszal. Szóval a két eset között elég nagy a különbség, de az ilyen krónikus ivás hozza magával a betegségeket.

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Bartos.
Igaz, még nem öreg, de nem értem, hogy van életben.

válasza:8
Hát az a trágyalétől kezdve a körömlakklemosóig mindent megivott. Nem csak az alkoholt.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Azért érdekel,mert úgy érzem,hogy nem sok ilyen ember van mint én aki ennyit iszik. 2 liter már kevés. Szinte meg se árt.
Napi 2-3 liter bort iszok és nem vagyok részeg. Nagyon bírom a piát. Vagy van sokszor olyan,hogy napi 2 liter bor és 8-10 sör. Igaz,hogy akkor már részeg vagyok. Van aki ennyire birja a piát ? Vagy ez ritka ?
Milyen érzés alkoholistának lenni? Milyen testi tüneteket érez, ha nem ihat alkoholt?
Nagyon ritkán ittam bármiféle italt (főleg kocsmákban), de kezd kicsit fura lenni, hogy konkrétan mindig csak sört iszok, mert nem tudok mást, és amikor gyorsan kell dönteni csak azt látom a listán. Vannak olyan olcsóbb de finom, és nem berúgós alkoholos italok...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!