Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Az igazi bor az megfagy, ha...

Az igazi bor az megfagy, ha beteszem a fagyasztóba?

Figyelt kérdés
Kipróbáltam egy olcsón vásárolt serkentő, cserszegi fűszeres 2 literes pillepalackos változatot és az megfagyott.
2010. dec. 14. 11:23
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
94%
Ugyan magyarázd már meg, hogy miért NE fagyna meg? A nagyrésze viz mindegyiknek...
2010. dec. 14. 11:28
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/20 anonim ***** válasza:
100%
Persze, hogy megfagy!
2010. dec. 14. 11:28
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/20 anonim ***** válasza:
Viszont ha nagyon tele van az üveg, akkor esetleg szétveti. Az nem olyan rugalmas, mint a pillepalack.
2010. dec. 14. 11:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/20 Phoney ***** válasza:
100%

Tudod a minőségi piák se valami szent anyagból vannak, általában ugyanúgy viselkednek, mint a pancsoltak.


Csak 10-15% szesz van benne, tehát megfagy.

2010. dec. 14. 11:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/20 anonim ***** válasza:

PErsze, hogy megfagy.


A tömény alkohol nem fagy meg, jó minőségű pálinka, jäger, stb.

2010. dec. 14. 11:49
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/20 anonim ***** válasza:
Berakok a hűtőbe egy pohár vizet de ráírom az üvegre hogy bor akkor máris valami mágia fogja beburkolni?
2010. dec. 14. 11:51
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/20 anonim ***** válasza:
De minek kellene a fagyasztóba tenni, mi értelme van? A legjobb borok 15%-osak az is megfagy csak kérdés hány fokon.
2010. dec. 14. 12:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/20 Phoney ***** válasza:

Ja, tegyük hozzá, hogy a jó borokat a sima hűtő is tönkre tudja tenni...nem szabad betenni. Még talán akkor is jobb szobában tárolni, ha másnapra teszed el a felbontott maradékot.


Kivétel persze, ha főzéshez tartod, vagy ürmösborról (vermut, vagy magyaroknak: Martini) van szó.

2010. dec. 14. 12:19
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/20 anonim ***** válasza:

"A tömény alkohol nem fagy meg, jó minőségű pálinka, jäger"


Az is megfagy csak alacsonyabb hőmérsékleten.A tiszta etilalkohol -114 fokon fagy meg egy 40%-os pálinka nyilván jóval száz alatt. Nem lineáris a fagyáspont csökkenés- növekedés.

2010. dec. 14. 12:19
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/20 anonim ***** válasza:
Pálinka minőségét meg ha jól tudom nem az alkoholtartalam határozza meg.
2010. dec. 14. 12:40
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!