Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Hogyan lehet a keményítöböl...

Hogyan lehet a keményítöböl cukrot csinálni?

Figyelt kérdés
2010. dec. 18. 20:52
 1/5 anonim ***** válasza:
pl megfelelő enzimekkel.
2010. dec. 18. 21:00
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 Mr. Idegen ***** válasza:
pontosabban amylase kell hozzá
2010. dec. 18. 22:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 Phoney ***** válasza:

Szerintem hagy az egészet, ha nem vagy hajlandó rendesen utánaolvasni.


Azért főznek ennyi borzalmat házilag az emberek, mert azt hiszik fél oldalból szeszfőzést lehet tanulni. Sem a gyümölcs, sem a kukorica nem arra született hogy szesz legyen belőle, így hát nem fog saját magától úgy alakulni a végeredmény, hogy se rossz, se mérgező ne legyen.

2010. dec. 19. 06:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:
Savas hidrolízissel pld sósavval főzve. A kukoricacukrot is úgy gyártják hogy kifőzik a keményítőt és savval hidrolizáltatják.Ekkor glükóz keletkezik míg amilázzal szacharóz.
2010. dec. 19. 14:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 BeerHunter ***** válasza:

Ajánlom figyelmedbe a sörgyártás folyamatát.


OFF: de igen gyümölcs azért van, hogy pálinka legyen belőle!

2010. dec. 21. 22:21
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!