Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » A cefréhez milyen élesztőt...

A cefréhez milyen élesztőt szoktak adni?

Figyelt kérdés
2011. nov. 30. 19:21
 1/2 anonim ***** válasza:
?semmilyet
2011. nov. 30. 19:32
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 Phoney ***** válasza:
100%

A magyar házipálinkafőző elit sima sütőélesztőt használ, vagy szükség esetén hidegtűrőt.


A gyümölcsökön lévő vadélesztők mindenféle más anyagot is termelnek alkoholon kívül, amiknek egy rendes pálinkában nincs helye. Ezeket direkt le is szokták mosni a gyümölcsről, meg hát a gyümölcsöt egyébként is meg kell mosni cefrézés előtt.


[link]

2011. nov. 30. 19:55
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!