Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Nagyon sűrű krémes lett a...

Nagyon sűrű krémes lett a baileysem. Mivel tudnám higítani?

Figyelt kérdés
2011. dec. 19. 19:34
 1/5 anonim ***** válasza:
wiskyvel, tejjel, tejszínnel. hogy csináltad?
2011. dec. 19. 19:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 A kérdező kommentje:
Rummal, tejszínnel és capuccinoporral. Turmixal kevertem simára és kicsit felvertem a tejszínhabot
2011. dec. 19. 19:54
 3/5 anonim ***** válasza:
adj hozzá tejszínt de ne verd fel
2011. dec. 19. 20:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:
akkor valóban tejszín verés nélkül. csak jól rázd össze és hűtő
2011. dec. 19. 20:21
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 A kérdező kommentje:
kösz a segítséget
2011. dec. 19. 21:24

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!