Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » A Portorico italról (rum)...

A Portorico italról (rum) kigyullad a gyomrunkban? Hogyha igen, mennyi fogyasztás után?

Figyelt kérdés
2011. dec. 27. 20:32
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

Miért? Szikrákat hány a gyomrod, vagy mi?

Micsoda kérdés...

2011. dec. 27. 21:06
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/15 A kérdező kommentje:
Látszik hogy Alkoholszűz vagy.>.<""
2011. dec. 27. 21:08
 3/15 anonim ***** válasza:
94%
Alkoholszűz? Ezt se hallottam még. De tudod mit? Inkább bevállalom, hogy az vagyok, mint egy alkoholribanc...
2011. dec. 27. 21:19
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/15 anonim ***** válasza:

Inkább talán te, kedves kérdező!


Mindeféle városi legendák keringenek olyan emberekről, akikben meggyulladt az alkohol, és csak vizelettel lehetett eloltani. Elmesélnéd nekünk tudatlanoknak, hogy a gyomorban hogyan jut elegendő oxigénhez a lánggal való égéshez? (Ált. isk. 3. o.) Égni ugyan ég, mint minden amit megeszünk, ugyanis az emésztés egyfajta lassú égés.

No és miért pont a 40%-os Portorico rum, a jóféle vidéki 51-52%-os házipálinka miért nem?

:D

2011. dec. 27. 21:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/15 A kérdező kommentje:

Portorico...60% -,-

Köszii!!

2011. dec. 27. 21:38
 6/15 Phoney ***** válasza:

Amíg nem nyelsz mellé parazsat, addig nem.


(Amúgy semmi köze a rumhoz, nincs is ilyen ráírva. „Ipari” szeszből és aromából van.)

2011. dec. 27. 21:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/15 anonim ***** válasza:
Kérdező! Az igaz hogy a Portorico 60%-os de azt nem tudod hogy a gyomorban éghetetlen gázok vannak és böfögésnél is éghetetlen gázok jönnek fel döntőem, CO2.Terjengenek ilyen ostobaságok csak nem kell elhinni.A tűznyelő se ég le mert az oxigénhány felé nem terjed a láng.Csak akkor van baj ha az arcára fröccsen az éghető folyadék.
2011. dec. 27. 21:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/15 anonim ***** válasza:

"Amúgy semmi köze a rumhoz, nincs is ilyen ráírva. „Ipari” szeszből és aromából van.)"


Annyit kell tudni hogy nem ipari hanem finomszeszből ami élelmiszeripari minőség.Minden kommersz ital szeszből és aromából van kivétel nélkül.

2011. dec. 27. 21:59
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/15 anonim válasza:
Ez jó :'D :'D
2011. dec. 27. 22:37
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/15 Phoney ***** válasza:
Az előállítása miatt nevezik iparinak az étkezési finomszeszt, nem a felhasználása miatt... de abban se légy biztos, hogy az élelmiszeriparon kívül nem használják ugyanezt (vagy inkább sokkal tisztább etanolt). Továbbra sem hiszem, hogy a cukorrépamelaszból erjesztett körömlakklemosók emberek szájába valók, főleg, hogy nem is adják olyan olcsón.
2011. dec. 27. 23:15
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!