Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Gabona párlatot ihatnak-e...

Gabona párlatot ihatnak-e lisztérzékenyek?

Figyelt kérdés
úgy hallottam, hogy a lepárlást követően már nincs glutén az italban ..ez igaz-e például vodkára whiskyre ? (a gluténmentes sört is a glutén eltávolításával készítik) .. a normális válaszokat előre is köszönöm
2012. máj. 10. 17:46
 1/2 Phoney ***** válasza:

A lepárláson nyomokban sem jut át glutén, szóval ezek teljesen biztonságosak.


Nem csak az én véleményem:

[link]

2012. máj. 10. 18:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 A kérdező kommentje:
köszönöm :) .. ez remek, eddig teljesen abban a hitben éltem, hogy lisztérzékenykén nem fogyaszthatok vodkát és whiskyt :)
2012. máj. 10. 20:02

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!