Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Össze lehet keverni a meggyet...

Össze lehet keverni a meggyet és a cseresznyét cefrézéskor?

Figyelt kérdés
ugye a meggy az nem elég édes és a cseresznye meg nem elég savas, ezért gondoltam hátha így jó lenne.

2013. máj. 2. 13:40
 1/2 Phoney ***** válasza:

Össze lehet keverni, csak nincs rá szükség.


A meggycefre magában is tökéletes pálinkának, a cseresznyét pedig citromsavval, borkősavval vagy kénsavval kell savazni.


Remélem nem attól félsz, hogy a kész pálinka savanyú lesz tiszta meggyből...

2013. máj. 2. 14:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 A kérdező kommentje:
nem félek tőle, csak érdeklődtem. :)
2013. máj. 2. 15:05

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!