Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Ringló szilva cefrézésekor ki...

Ringló szilva cefrézésekor ki kell magozni a gyümölcsöt?

Figyelt kérdés
Köszönöm!

2013. júl. 14. 11:29
 1/3 anonim ***** válasza:
22%
Ki! Ha jó páleszt akarsz, feltétlenül. A cián íz nem hiányzik onnan! Ne hallgass azokra, akik bármit megisznak, "csak ártson". Légy igényes! Ráadásul ajánlott a minimum kétszeri desztillálás. -Hogy a szakszerűségről már ne is beszéljünk-...
2013. júl. 14. 12:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:

A cefrébe belemehet, elég főzés előtt leszűrni, vagy átpasszírozni. De van amikor a szilvamag 20%-át benne is hagyják a cefrébe és úgy főzik. Én a főzés előtt szoktam egy gyümölcsös rekeszen átszűrni/passzírozni és utána főzöm.


[link]

2013. júl. 15. 09:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Az első nagyon érti a dolgát :D

Próbálja valaki meginni az első lepárlás után lefolyó zavaros lőtyét :D

Látszik sosem csinált még ilyet,de már sok embertől hallott róla.

2015. júl. 4. 20:01
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!