Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Ha leszűröm a szilva cefrét...

Ha leszűröm a szilva cefrét és kidobom belőle a héjat és a többit ami a szűrőben maradt vesztek a későbbi alkohol mennyiségből? és ha igen, akkor? Mennyit

Figyelt kérdés
vagy esetleg még ki is passzíroznám hogy a lehető legtöbb nedvességet tartsam vissza?
2013. aug. 17. 13:15
 1/3 anonim ***** válasza:

látom, halványlila fogalmad sincs, miből készül a pálinka...

amiket írtál, az mind teljesen felesleges, sőt többet árt, mint használ

2013. aug. 17. 13:26
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 A kérdező kommentje:
nem tudod mi a célom úgyhogy ne szóld le az ötletem.... igen pont nem tudom miből készül a pálinka... szóval a válaszod első sorát hagyhatjuk is... de viszont a 2. sor már használható, kifejtenéd bővebben hogy mit árt?
2013. aug. 17. 13:56
 3/3 anonim ***** válasza:
Nem tudom mi a célod ezzel, de én nem tartom jó ötletnek. Az biztos, hogy ha az almának eltávolítják a héját, akkor ízetlen lesz a pálinka. Gondolom a szilva héja is tartalmaz különböző aroma anyagokat, ami esetleg hiányozhat a kész pálinkából ha nem főzöd bele. De tovább megyek, valamikor belefőznek még a magjából is bizonyos százalékot az ízhatások miatt.
2013. aug. 21. 20:22
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!