Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Miért isszuk hidegebben a...

Miért isszuk hidegebben a fehér borokat?

Figyelt kérdés

A kérdés arra irányul hogy a fehér borokat (ajálott fogyasztási hőfok: 7-12°C) miért isszuk a vörösbornál (aj.hőf.: 16-18°C) jóval alacsobban?

Esetleg az aroma miatt? Minden borszakértő válaszát várom! :)



2013. szept. 7. 22:30
 1/2 anonim válasza:
52%
MERT ÚGY FINOM! :D
2013. szept. 13. 22:56
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:
mert azon a hőfokon bonatkozik ki az íze
2013. szept. 26. 08:19
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!