Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » A felbontott pálinkát hüttőben...

A felbontott pálinkát hüttőben kell tartani?

Figyelt kérdés

2013. nov. 3. 22:30
 1/2 anonim ***** válasza:
Nem. Jól zárható üvegben, hűvös, sötét helyen, de nem hűtőben. Egy pálinka készítő-rajongó ismerősömtől hallottam a következő kifejezést: a hűtőben megfagy a gyümölcs lelke :). Szóval vodkát tegyél a hűtőbe, páleszt nem!
2013. nov. 3. 22:32
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 Phoney ***** válasza:
Semmilyen rövidet nem kell hűtőben tartani, mert nem él meg bennük semmi, amitől megromlanának. Ez még a (gyári, homogenizált) tejszínlikőrökre is igaz; a szavatossági idejük független a hűtéstől.
2013. nov. 4. 06:32
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!