Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Mivel lehet csökkenteni a...

Szabó Simon kérdése:

Mivel lehet csökkenteni a levendula pálinkának az erős illatát/ízét?

Figyelt kérdés

2014. máj. 5. 18:17
 1/5 anonim ***** válasza:
Önts hozzá rumot.
2014. máj. 5. 20:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:

Ha újra lefőzöd, csökken az íze.


Vagy tehetsz bele vodkát vagy valamilyen semleges ízű alkoholt, ezzel hígítva.


És még egy módszer van: használhatsz aktív szenet, az megköti az ízeket.

2014. máj. 6. 06:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2014. máj. 6. 07:39
 4/5 Dorobert válasza:

Egy ismerősöm az erős ízű pálinkákat szárított narancshéjon szűrte át! Beletette a narancshéjakat egy szitába ,zutty rá a pálinka ,megvárta még lecsöpög...

Nagyon finom volt a pálinkája! :P

2014. máj. 10. 07:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 csabika1971 ***** válasza:

Pálinkát legegyszerűbben és legolcsóbban íz és illat változtatni ágyon lehet.

Az az fogsz pl. aszalt sárga barackot beleteszed egy üvegbe és ráöntöd a pálinkát. Utána hagyod 30 napot érni, majd leszűröd és kész.

Vagy lehet venni a Csehektől származó Bivaly füvet "ez az aminek hangzik, egy szál gaz", melyet ugyan úgy készíted mint az ágyast. Még a gyenge pálinkából is képes jót varázsolni.

2014. máj. 13. 08:19
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!