Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » A Kőbányai sörről mi a vélemén...

A Kőbányai sörről mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

2014. máj. 10. 18:23
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
35%
Utolsó! Kannást? Ami a világ életben nem látott szőlőt? Mekkora idióta vagy te. Am a kőbányai aranyérmes sör sőt 4x asszem. :D
2014. máj. 10. 22:14
 12/34 anonim ***** válasza:
63%
Okoska az olyan bor ami "világ életben nem látott szőlőt" azt úgy hívják hogy hamisítvány, és ha bármelyik bolt polcára ilyen kerülne fel azt úgy megbírságolnák mint a huzat. De látom még mindig az ilyen "szőlőt nem látott" sötét középkori dogmákba hisznek sokan. A kőbányai meg kaphat tőlem 10 aranyérmet is, akkor is csak egy csöves kommersz pia marad.
2014. máj. 10. 22:19
 13/34 anonim ***** válasza:
40%

Aranyérmesnek lásd első oldal.

Gondolom a "legjobb húgy 2013" és hasonló díjakat nyerhetett el.

2014. máj. 10. 23:06
 14/34 anonim ***** válasza:
64%
hát én tegnap ittam házibuliba, jónak biztos h nem volt jó a többire nem emlékszem...
2014. máj. 11. 10:35
 15/34 anonim ***** válasza:
51%
A sok sörsznob igya csak a túlárazott söröket, legalább több Kőbányai marad nekünk, normális embereknek!
2014. máj. 11. 22:00
 16/34 Phoney ***** válasza:

Utolsó: tudod az is sznobság, mikor az ember elhiteti magával, hogy ő olcsón is ugyanolyan király dolgokat vesz, mint az „ostoba sznobok” drágábban. Egészséges pszichológiai jelenség letagadni magunk előtt annak az értékét, amit nem engedhetünk meg magunknak, csak reklámozni nem érdemes. Meg az is normális jelenség, hogy az ember a lóhúgyot is megszereti, ha van benne alkohol. Csodálatos dolog az emberi agy.

Attól, hogy vannak túlárazott sörök, még nem a Kőbányai lesz a norma. Ha nem volna benne alkohol, garantáltan annyiért se lehetne eladni, mint az ásványvizet...

2014. máj. 17. 07:53
 17/34 anonim ***** válasza:
54%
Hát a te agyad sem biztos, hogy különb! Max az ízlésed. Én pl megengedhetném magamnak, hogy drágább söröket igyak, de a magyar sörök jobban ízlenek (szalon soproni borsodi stb). Azért ugye nem baj, ha nem kötöm fel magam? Nehéz megérteni, hogy ízlés kérdése, nem feltétlenül pénztárcáé?
2014. máj. 18. 09:19
 18/34 Phoney ***** válasza:
Értem, mindenki más viszont érezze magát sznobnak, mert nem nyomta magába addig a Köbányait (tetszőleges magyar tucatsör behelyettesíthető), amíg megszokta (megszerette), hanem volt képe „dehát ez szar!” felkiáltással megvárni, míg egy „megszokást” nem igénylő, értelmes sört tettek eléje. (Ki ne találd, hogy az első poharaktól kezdve ízlett a magyar nagyüzemi, mer kiröhöglek.)
2014. máj. 18. 09:59
 19/34 anonim ***** válasza:
49%
Márpedig nekem a tesóm már hozott németből angolból hollandból is söröket és egyik sem ízlett úgy mint mondjuk a szalon. Úgyhogy kezdhetsz kiröhögni és megvetni! Az én ízlésem ilyen, viszont tapasztaltam már, hogy sokan tényleg sznobságból isznak drágább külföldi sört. Másodjára már ő is magyart kért. Ne haragudj azokra akik más sört szeretnek, mint te! Neked is egészségedre!
2014. máj. 18. 10:37
 20/34 anonim ***** válasza:
70%

"A sok sörsznob igya csak a túlárazott söröket, legalább több Kőbányai marad nekünk, normális embereknek!"

Igen, nyilván azok a "normális emberek" akik álságos képmutatóvá degradálják azokat az embereket, akik esetleg más italt szeretnek...

2014. máj. 18. 12:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!