A Kőbányai finomabb szerintem, ráadásul számos nemzetközi sörminősítő díj nyertese.
A kézműves söröket pedig hagyjuk meg a sörsznoboknak, akik szinte ugyanazért a mennyiségért és minőségért hajlandóak kétszeres, háromszoros árat fizetni.
"akik szinte ugyanazért a mennyiségért és minőségért hajlandóak kétszeres, háromszoros árat fizetni."
Mifasz? most bármilyen - kézművességtől független - minőségi sört hasonlítasz a kőbányaihoz, hogy ugyanaz a minőség? Noooormáááális?
Ászok.
A Kőbányai olyan mint a Dreher. Üvege/doboza válogatja a minőséget. Van, hogy legszívesebben köpködném kifelé egyből, és van, hogy kifejezetten jó az íze.
Az Ászok nem zsákbamacska, mindig hozza a "Nem szar, még iható" minőséget.
Inkább kihagyom mindkettőt.
Gösser-ről hallottál már? Inkább olyat igyál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!