Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Mikor érdemes bort készíteni...

Mikor érdemes bort készíteni az almából?

Figyelt kérdés
Szép, nagy szemű, zöld almám van (rozmaring alma), és idén szeretnék csinálni almabort. mikor érdemes készíteni belőle? mikor már érett, vagy mikor már túl érett, vagy amikor még savanykás?

2014. júl. 21. 12:56
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!