Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mivel érdemes készíteni a...

AlinaHella kérdése:

Mivel érdemes készíteni a fagylaltot, ha krémes állagot szeretnénk elérni?

Figyelt kérdés
Különböző receptekben láttam túrót, tejszínt, tejet, joghurtot és tejfölt is. Egyébként citromfüves fagyi készülne, gép nincs hozzá.

2013. júl. 15. 20:34
 1/3 anonim ***** válasza:

Én úgy tudom, hogy attól lesz krémes a fagyi, hogy felverik, habosítják, és a benne lévő légbuborékoktól nem fagy kemény tömbbé.

Erre szerintem legalkalmasabb a tejszín lenne.

2013. júl. 15. 20:42
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim válasza:
A minőségi tejszíntől lesz krémes és natúr joghurt is mehet bele kis adagban, aztán ha beraktad a mélyhűtőbe, gyakran meg kell keverni, kb fél óránként amíg teljesen meg nem dermed, így nem lesz kemény kristályos :) A fagyigép ugyanezt csinálja, csak kényelmesebb persze.
2013. júl. 15. 21:06
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat ! : )
2013. júl. 15. 21:31

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!