Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Honnan tudjuk, hogy melyik...

Honnan tudjuk, hogy melyik bor nehéz, testes, és melyik bor könnyü?

Figyelt kérdés

Milyen szőlőből készülnek a nehezebb, testesebb borok, és melyik az a fajta, amelyekből a könnyü borokat készitik?

Mitől függ, hogy a szőlőből száraz, vagy édes bort készitenek?


2014. okt. 22. 11:31
 1/4 csabika1971 ***** válasza:
A szőlő cukor tartalomtól függ, hogy egy bor száraz, félédes vagy édes lesz.
2014. okt. 22. 11:44
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 A kérdező kommentje:

Tehát akkor ha édes a bor, kevesebb az alkoholtartalma. Mert a cukorból lesz az alkohol, nem?


És a többi kérdésem?

2014. okt. 22. 11:45
 3/4 anonim ***** válasza:
2014. okt. 22. 12:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 csabika1971 ***** válasza:
Nem a zamatnak ennyire nincs köze az alkoholtartalomhoz. A savanyú lőre is lehet ütős, meg az édes is. Annyi a különbség annyi, hogy az édes itatja magát és észre sem veszed már berúgtál.
2014. okt. 22. 12:43
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!