Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Mit gondoltok a fagydesztillál...

Mit gondoltok a fagydesztillálásról?

Figyelt kérdés
Mivel csináljam? Sörrel, borral vagy cukorborral(killju)?

2015. júl. 2. 13:43
 1/2 A kérdező kommentje:
Hány szeszfokot lehet vele elérni? Nincs túl sok metanol az olvadékban. Így gyártják az applejack-et is meg a nagyon erős söröket is.
2015. júl. 2. 14:05
 2/2 Phoney ***** válasza:

Nem tudom, pontosan mire kell neked fagydesztillált sör/bor, de ha megcsinálod mondjuk 40%-osra és olyan bátran kapkodod be, mint a valódi párlatokat, akkor jó eséllyel fetrengős másnaposság lesz belőle, mert ugye csak töményítés történik, finomítás nem.


A borral értelemszerűen kevesebb a munka (kevesebb körrel érsz el X töménységet), a cukorbort a fentiek miatt ne erőltesd, hacsak nem értesz komolyabban a minőségi erjesztéshez.

2015. júl. 3. 22:02
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!