Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Növeli a pálinka alkoholtartal...

Növeli a pálinka alkoholtartalmát, ha aszalt gyümölcsöt adok hozzá?

Figyelt kérdés

2015. okt. 18. 13:10
 1/7 Phoney ***** válasza:
100%

Nem. Legfeljebb csökkentheti, de csak nagyon keveset.


Persze az ágyas pálinka általában könnyebben csúszik -> bátrabban isszuk -> jobban berúgunk.

2015. okt. 18. 13:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/7 anonim ***** válasza:
Nem, az alkoholtartalom csak lepárlás útján növelhető. De finomabb lehet tőle, úgyhogy egy próbát megér.
2015. okt. 18. 17:00
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/7 anonim ***** válasza:

mégis miért növelné??

nem

2015. okt. 18. 21:37
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/7 anonim ***** válasza:
No.
2015. okt. 18. 22:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/7 anonim ***** válasza:
Az alkoholtartalmát nem, csak a cukortartalmát.
2015. okt. 20. 17:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/7 anonim válasza:
Csak a cukortartalmat! Csupán ízesítés céljából rakják bele, meg egy kis színt ad a pálinkának.
2015. okt. 21. 16:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/7 anonim válasza:
Igy van csak izesítésre alkalmas.
2015. okt. 21. 22:24
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!