Olcsón berúgni?
pezsgő és energiaital. bevállalósok ihatnak hozzá vodkát is.
nyilván ezek nem olcsó piák, de a 3 kobinációjából elég kevés is, hamar beüt.
az olcsó piák általában kevés százalékosak,úgyhogy hogy beüssön sokat kell belőle inni. szerintem célszerűbb inkább inni pár erős felest,akár abszinot . még mindig olcsóbban jössz ki pár felessel, mint gyenge piából több litert meginni. de ez csak az én véleményem. és nyílván vegyétek meg előre a tescoban . ott úgy 100 x olcsóbb mint a szórakozóhelyen.
Ahhan. Akkor úgy nehéz :) Alma sincs arrafelé olcsón? Baromi jó cidert lehet házilag gombokért készíteni.
Vagy esetleg valami házi pálesz? olyan 1500 Ft körül indul /liter. Szerintem 3 dl 50 fokos szesztől már tuti be lehet b*szni :) há szeszfőzdébe mész ott 2-2,5k körül indulnak de azok általában már jók! A 700 ft os kombód ~1 liter 10%/% os szesznek felel meg. 1 liter pálesz az 1 liter 50 %/% os. Vagyis 3500 Ft helyett olyan 2500 ért már "minőség" bebaszást kapsz :) Ha tényleg hiperolcsón akarod megúszni,akkor háztól házi pálesz + valami olcsó üdítő keverék. Úgy nem leszel másnapos sem.
500 Ft-os tipp: kannás sajnos, ennyiből mástól nem lehet berúgni, esetleg valami nagyon olcsó kólával vegyítsd...
1000 Ft-os tipp: Vegyél 4 db Argus Strong sört (fél literes dobozos) a LIDL-ben. 7,2%-os, abból már bőven megérzel két litert. Ha gyakorlatlan vagy, egyet is.
1500 Ft-os tipp: Vegyél két üveg (másfél liter) kb. 600 Ft-os bort. Ezek között már nem csak szarok vannak. Tescoban szokott lenni kettő vásárlása esetén akció bizonyos márkákból. Maradt 300 Ft-od kólára, ha vörösbor. Vagy vehetsz ebben a nyári melegben két 700 Ft-os rosét, és egy 100 Ft-os ásványvizet fröccshöz.
2000 Ft-os tipp: Vegyél egy üveg (fél liter) olcsóbb vodkát, és vegyítsd narancslével. Lehetőleg szénsavassal, a jobb hatás kedvéért.
Írnám tovább is, de az már nem olcsó. :) Egészségedre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!