Miért hat rám így az alkohol mostanában? (bővebben lent)?
Figyelt kérdés
Mostanában az alkoholhatás a elmúlik egy pár ora alatt majd rossz, másnaposság szerű levert érzés jelentkezik. Egy példa:megiszom 1-2 óra alatt 2deci töményet meg 2 sört. Úgy beüt hogy kicsit már mozog a kép is a csúcsponton, majd erre 3-4 óra alatt kinegy az egész és kellemetlenül érzem magam. Régen ilyen nem volt. Ezt igy 3-4 szer figyeltem meg eddig. Másnap nem vagyok másnapos. Miért van ez? Hogy tehetnék ellene(azon kívül hogy nem iszom)2016. jún. 29. 23:22
1/9 anonim válasza:
Régenilyennemvót.
Amúgy ahogy idosodsz, ugy bírod egyre kevésbé az alkoholt
2/9 anonim válasza:
Ez is egyik biztos jele az alkoholizmusnak.
3/9 anonim válasza:
Abba az utana következő 3-4 órában is megiszol mondjuk 1-2 sört. Ez azert van, mert az alkohol lebontasi folyamata elkezdődik és ezert is nem vagy másnapos, mert aznap bontja le a szervezeted az alkoholt.
4/9 A kérdező kommentje:
Annyira azért nem vagyok idős:D 18 éves vagyok. Valahogy gyorsan lebonthatom igen ez lehet mögötte. De gusztustalan egy érzés van utána az biztos. Pedig iszom mindig közben vagy 2 liter vizet is.
2016. jún. 30. 09:59
5/9 anonim válasza:
Pillanatok alatt felnyomod ennyi piával a véralkohol szintedet 2 ezrelék fölé. Innen már csak egy-két feles a merev részegség és a kóma.
Kimenni nem megy ki belőled ekkora mennyiség 3-4 óra alatt, az biztos, legalább 10-12 óra kell, mire kimegy, és autóba ülhetsz.
Úgy tehetsz ellene, hogy nem iszol ennyit ilyen gyorsan. Hagyd el pl. a töményet, és csak sört igyál.
6/9 A kérdező kommentje:
Hát autóba biztos nem ülök aznap mikor iszom. A kimegy et úgy értem hogy elmúlik a hatása nem érzek szinte semmit belőle. Az nyilván nem azt jelenti hogy nincs alkohol a szervezetemben. Az hogy hamar felnyomom a véralkoholszintem, hát na... az a cél, a kellemetlenségeeket kéne elkerülni valahogy utána.
2016. jún. 30. 11:38
7/9 A kérdező kommentje:
Ja és ugyanez volt mikor 1 sör és egy üveg bor volt. Szóval mindegy milyen tipusú pia.
2016. jún. 30. 11:39
8/9 anonim válasza:
" Innen már csak egy-két feles a merev részegség és a kóma. "
persze valaki megiszik egykét felest meg söröket és kómába esik, mesélj még...
9/9 anonim válasza:
Nem mindegy, mennyi idő alatt issza meg. 2 deci tömény, az 4 feles, meg két sör. Azt írja, egy órán belül megissza. Egyszer egy ismerősöm fogadásból megivott fél liter töményet söröskorsóból egyszerre, nem tudták megmenteni. Ha egész este annyit iszik, akkor persze nem lesz baja. Ha a véralkoholt 1-2 ezrelék között tartja. De ha már kettőslátása van, kóvályog, és még gyorsan ráiszik két-három felest, akkor már nagyon komolyan kiütheti magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!