Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Meggyborom megállt a forrásban...

Tiiiiiiiiiiii kérdése:

Meggyborom megállt a forrásban 1-2 nap után, most néztem és el kezdett pimposodni. Mit csináljak vele?

Figyelt kérdés

KB 170 liter van amiben 12 kiló cukor van. Kevés benne a cukor? Lesz baja a pimpotol? Amúgy leszedtem róla. Fajélesztőt kapott egy csomaggal a cukor hozzáadása után 1 nappal.

Kint van a megyfa alatt letakarva.


2016. júl. 13. 19:22
 1/1 NigelB ***** válasza:
A cukor talán sok is, nem pálinka készül. Élesztő nélkül is be kellett volna indulnia. Nagyon fontos, hogy ne kapjon külső levegőt, mert elidul az ecetes erjedés, és ki lehet önteni az egészet. Hidegben nincs forrás, de mostanában meleg van (kivéve az utolsó két napot).
2016. júl. 16. 17:20
Hasznos számodra ez a válasz?

További kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!