Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » A leszüretelt szőlőt hány...

A leszüretelt szőlőt hány napon belül kell ledarálni, hogy ne legyen baja?

Figyelt kérdés
2016. okt. 8. 18:19
 1/2 anonim ***** válasza:
Mi még a aznap (a szüretelés napján) szoktuk, és aznap préseljük is a fehér szőlőt. A feketét is aznap ledaráljuk, aztán kb. 2 napot állni hagyjuk, így gyönyörű vörös színe lesz a bornak. Csak ezután préseljük, általában kétszer.
2016. okt. 8. 18:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi!! Én egy hétig is szoktam ledarálva hagyni. Most nem lesz időm a szüret után 4 -5 napig még ledarálni sem - csak nem tudom, hogy lesz-e ettől (e miatt) probléma az anyaggal (?)
2016. okt. 8. 21:53

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!