Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Házilag készített, bevált...

Házilag készített, bevált cseresznye vagy meggylikőr befőttből?

Figyelt kérdés
Érdekelne hogy közületek aki már csinált ilyet, azt hogyan csinálta (milyen alkoholból)? Jobb, vagy olcsóbb minőségű befőttből? Esetleg tett mást is bele? (Receptet írnak sok helyen, de engem a saját tapasztalatok jobban érdekelnek.)
2017. jan. 25. 18:44
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!